Tiktak Kirala Paket Şartlarının Değişmesiyle Mağdur Oldum

12 Aralık 2024 22:45

Tiktak Neo 120 dakika 20 km paketini aldım ve şartlarında paket aşımı kilometre ücreti 8.99 olarak belirtilmişti. 30 günlük bir süreçte bu paketi satın aldım ve aldıktan bir süre sonra 6.299 olan paket fiyatı neredeyse yarıya düştü ve kilometre aşım bedeli 16.99 oldu, benden de bu şekilde tahsil edildi.

Aradığımda müşteri temsilcisi bir yanlışlık olduğunu ve paketi alırken hangi şartlarla kabul ettiysem 1 aylık paket süresince aynı şartlarda devam etmesi gerektiğini, kullanıma gönül rahatlığıyla devam edebileceğimi ve fazla tutarın ödenip paketim sonlanana kadar 8.99 ödeyeceğim bilgisini aktardı. Ben de kullanımlarıma devam ettim.

Daha sonrasında, günlerce kullanım yaptıktan sonra bana dönüş sağlayıp iade etmeyeceklerini ve her km aşımı için 16.99 ödeyeceğimi söylediler. Ben bir kullanıcı olarak haksız mıyım diye sorduğumda haklısınız dendi ama bu şekilde geniş dönüş yapabiliyorum denildi. Bu durum olduğunda iade edilmeyeceği söylenseydi kullanımlarıma devam etmeyip aşım yapmayacaktım. Km aşım bedellerimin aylık paket sözleşmesinde yazan 8.99 rakamının 1 aylık kullanım süresinde değişmesi paketin kurallarına aykırıdır.

Alınan bir karar dönem sonunda uygulanmalıdır. Şartlar, süreç içerisinde kabul edilmiş kurallar dışına çıkması tüketici olarak haksızlığa uğratıyor. Aşım bedellerinin fazla ücretlerinin iade edilmesini istiyorum.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 21:47
Taha sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2024 21:37
Tiktak Kirala Yanlış Bilgilendirme Ve Ek Ücret Sorunu
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Tiktak Araç Kiralama Paketinde Yanıltıcı Ücretlendirme Ve Yetersiz Bilgilendirme

28 Temmuz 2025 00:22
tiktak-arac-kiralama-paketinde-yaniltici-ucretlendirme-ve-yetersiz-bilgilendirme-1.jpg

05 Aralık 2024 00:15
Talha sonuçtan çok memnun