11 Mayıs 2024 10:217.414

Merhaba 08.05.2024 tarihinde ve 09:05 saatinde Renault Clio marka bir araç kiraladım Pendik Çamlık'dan Sultanbeyli'ye vardığımda aracın sağ ön lastiği patladı olay anından hemen sonra güvenli bir şekilde kenara çekip müşteri hizmetlerini aradım. Araçta jantlar dahil hiçbir hasar oluşmadı. Sadece lastik patladı. 1,5 saat yol yardım bekledim. Gelip değiştirdikten sonra tekrar Pendik ilçesine hareket haline başladıktan sonra araba uyarı verdi. Lastik şişiriniz veya sıfırlayınız diye bu uyarıyı görünce de müşteri hizmetlerine ulaştım bir sorun olmayacağı söylendi, bu şekilde aracı gideceğim mevki'ye ulaştıktan sonra sonlandırdım. Eve gelip tiktak uygulamasını açtığımda beklediğim süre zarfının iadesi ön ödemeli bakiye olarak gözüktü ve hesabım süresini bilmediğim bir şekilde pasife alındı. Dikkatli ve kurallara uyan bir şoför'üm. Lastikle ilgili 45 gün sonra bilgi verileceği yazdı ancak buradaki şikayetleri okuyunca gözüm korktu açıkçası. Sorum şu, hesabımı neden pasife aldınız? Ve iadem ne zaman kredi kartıma geçecek? 2. El lastik ücreti be kadar olabilir. Yani burda herkes yüksek meblağlar dolayısıyla şikayet etmiş öyle bir durum söz konusu olduğunda hukuki süreçleri başlatıp hakkımı aramaktan asla üşenmeyeceğim bilinsin isterim. Lütfen iademi kartıma yönlendirip hesabımın aktif hale gelmesini talep ediyorum. Tiktaka güveniyordum ve bu mağduriyeti yaşattıklarından dolayı çok üzgünüm. Numaram 0552********11 bu numaradan bana ulaşıp sorunu çözerseniz sevinirim.

12 Mayıs 2024 00:20 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Ulaşım ihtiyacınızda TikTak'ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebiniz ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TikTak

13 Mayıs 2024 13:14

Herhangi bir geri dönüş olmadı.

14 Mayıs 2024 15:56

Merhaba, Talebinizle ilgili inceleme işlemlerimizi tamamladık ve sizi arayarak bilgilendirdik. Memnuniyetiniz için zaman kaybınızın ücret iadesini gerçekleştirdik. İade işlemleri bankalara göre değişkenlik göstermekle birlikte, 1-7 iş günü içinde kredi kartınıza yansımaktadır. Saygılarımızla, TikTak.

14 Mayıs 2024 16:01

Şu an da tiktak tarafından arandık ve sorunum çözüldü tiktak ekibi ve konuştuğum müşteri temsilcisine yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum 😌

20 Mayıs 2024 14:42

Şaka gibi gerçekten az önce tiktak tarafından arandım ve tarafıma 5500 küsur bir lastik ücreti yansıtılacağı söylendi, durumu açıkladım 14 Mayıs da aranıp tarafıma hiçbir ücret yansıtılmayacağı söylendi dedim ben o ekip ile görüşüp size dönüş yapılacaktır dedi. Kimsenin birbirinden haberi yok 1 hafta önce farklı 1 hafta sonra arayıp farklı konuşmaya ve insanları mağdur etmeye de hakkınız yok. Gerçekten çok sorunlu bir ekipsiniz yahu Moov kullanıcısıyım aynı zamanda hiç böyle bir mağduriyet yaşamadım.

20 Mayıs 2024 15:58

Tekrar arandım :) sorun çözüldü teşekkürler

27 Mayıs 2024 09:06

Gerçekten üyelikleri pasife almak için sebep aramıyor gibisiniz artık. Sürüş puanım 85 olmasına rağmen bana gelen mail ve üyeliğimin pasife düşmesi gerçek mi ya?! Çok sıkıntılı oldunuz tiktak! Sürekli kiralama yapıyorum ancak şu an sebepsiz yere üyeliğimi pasife çekmek nedir? Sonuç olarak genel sürüş puanım 85!

30 Aralık 2023 22:207.948

18 Aralık tarihinde kiraladığım TikTak firmasına ait aracın lastiği patlamış. Ben aracı İstanbul Tıp Fakültesi'ne yakın ...

2 Yorum

Tümünü Gör
Tiktak Kirala Para İadesi Yapılsın!

Tiktak KiralaPara İadesi Yapılsın!

Eren
Tiktak Kirala Üyelik Bilgileri Sıkıntısı!

Tiktak KiralaÜyelik Bilgileri Sıkıntısı!

Tiktak Kirala Tiktak İzinsiz Hesabımdan Çifte Para Çekti Cezamı Ödememe Rağmen

Deniz
Şikayet Tiktak Kiralama Bizi Zor Durumda Bıraktı Bir Günlük

Şikayet TiktakKiralama Bizi Zor Durumda Bıraktı Bir Günlük

Turgay
Tiktak Kirala Arabam Çalışmıyor!

Tiktak KiralaArabam Çalışmıyor!

Yiğit