Demet sonuçtan çok memnun

Tiktak Benden Öncesinde Var Olduğunu Söylediği Hasarı Ödememi İstiyor

Tiktak Benden Öncesinde Var Olduğunu Söylediği Hasarı Ödememi İstiyor
06 Şubat 2024 16:19

30.01.24 tarihinde tiktak uygulamasından Renault Clio marka araç kiraladım. Aracı park ettikten sonra sol yolcu kapısında fark ettiğim çizik sebebiyle tiktak çağrı merkezini arayıp bilgilendirdim. Polis çağırmam gerektiğini ve tutanak tutulmasını söylediler. 4 saat beklememe rağmen polis gelmedi ve çağrı merkezini tekrar aradım, bu hasarın benden kaynaklı olmadığını, boşa geçen sürede hala kiralama ücretinin yansıtıldığını mağdur olduğumu ifade ettim. Hasarın benden kaynaklı olduğunu düşünmüyorsam kiralamayı bitirebileceğimi söylediler. Kiralamayı bitirmek için aracın yanına geldiğimde tiktak saha görevlisi iki kişi bir araçtan inip yanıma geldiler ve "biz önceki fotoğrafları inceledik, hasar sizden kaynaklı değil, öncesinde olmuş. Kiralamayı bitirip arabayı teslim edebilirsiniz, boşa geçen süredeki kiralama ücreti için de iade talebi oluşturursunuz." dediler. Söylenildiği gibi de yaptım. Şu an tiktak bu hasarın benden kaynaklı olduğunu hasarı karşılamam gerektiğini ve tutanağım olmadığı için de aracın bu hasarının sigorta kapsamında olmayacağını söylüyor. Çalışanlarınız beni bu şekilde yönlendirdi dememe rağmen de valenin lafıyla hareket edemezsiniz manasında bir cevap aldım. Ödeme yapmam için arayan firma yetkilisi beyefendi ödemek durumunda olduğumu ifade etti, durumu aynı şekilde açıkladığımda şu an hala incelemedesiniz dedi. Nereden bakarsanız tutarsız. Kesinlikle hasarın benden olduğuna kanaat nasıl getirdiniz? Deliliniz nedir? Az önce ödemek durumunda isem şu an nasıl incelenmeye devam ediyor oldum? Aracın fotoğraflarının bana mail olarak gönderilmesini talep ettim ve şu an bunun için bekliyorum, hukuki ve yasal tüm haklarımı kullanacağım. Lütfen ama lütfen bu uygulamadan araç kiralayacak herkes iki kez düşünsün. Başıma bu iş geldikten sonra Şikayetvar gönderilerini okumaya başladım. Benimki kadar korkunç birçok olay var.

06 Şubat 2024 16:21 (Şikayetten 2 dakika sonra)
06 Şubat 2024 16:42

Merhaba, Talebinizle ilgili sizi aradık fakat ulaşamadık. Sizi tekrar arayacağız. Saygılarımızla, TikTak

Demet
06 Şubat 2024 16:51

Evet arayın ve konuya bir açıklık getirin lütfen

06 Şubat 2024 16:56

Merhaba, Talebinizle ilgili sizi aradık ve bilgilendirdik. Hizmetlerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda TikTak uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TikTak

Demet
06 Şubat 2024 17:05

Evet, Ömer Bey ilgilendi ve hasarın benden kaynaklı olmadığını teyit ettiğini ifade etti. Teşekkürler.

25 Temmuz 2024 18:41
Tiktak Kirala Kartımdan Habersiz Ücret Tahsil Etmeye Çalışıyor!
Tiktak Kirala Kartımdan Habersiz Ücret Tahsil Etmeye Çalışıyor!

18 Kasım 2024 04:50

07 Ocak 00:50
Hibrit Arıza Sonrası Haksız Ücretlendirme Ve İlgisizlik
Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

TikTak Kirala Hasarlı Araç Ve Müşteri Hizmetlerinin Bilgisizliği Ve 100.000 TL

28 Kasım 2023 11:21