TikTak Kirala Kiralık Araç Kabusu: Trafikten Men Ve Şişirilmiş Fatura!

TikTak Kirala Kiralık Araç Kabusu: Trafikten Men Ve Şişirilmiş Fatura!
29 Ocak 2024 17:598.483

TikTak'tan yaklaşık 10 gün önce şehir dışına çıkmak için araç kiraladım. Aracı park yerinden çıkartırken el freni tutukluk yapınca öndeki park halindeki araca çarptım. Polisi tutanak için çağırdım ve ne komik ki araç, muayenesi eksik olduğu için trafikten men edilmiş! Bu sırada TikTak hesabım pasif hale getirildiği için başka bir araç da kiralayamadım ve planladığım yere 5 saat geç ulaştım. İki gün sonra TikTak'tan aradılar ve kusur oranıma göre bir ödeme yapmam gerektiğini söylediler. Kusurum %50'den azsa herhangi bir ücret ödemeyeceğim, fakat %50'den fazlaysa kaza maliyeti hesaplanacak ve 25 bin liranın altındaysa bin küsur, üstündeyse yaklaşık 30 bin lira ödeyeceğim. Ertesi gün 30 bin liraya yakın masraf çıkardılar ve habersizce kredi kartımdan çekmeye çalıştılar. Öncesinde de 1 aydır bekleyen bir iade işlemim vardı ve itirazım üzerine anında sonuçlandırdılar. TikTak Neo üyesiydim ve 27.368,84 TL ödemeden kullanamıyorum. Üyeliğimi iptal ettim ancak iade yapmayacaklarını söylediler. Araçlarının problemli ve trafikten men olduğunu, bana arızalı araç verdiklerini ve faturanın şişirilmiş olduğunu beyan ettim. Hukuki işlem başlatabileceklerini söyleyerek telefonu kapattılar. Şimdi, araçsız kaldığım, işimi halledemediğim, verilen aracın muayenesiz ve sorunlu olduğu, şişirilmiş faturaya, kullanamadığım Neo aboneliğine yanıyorum.

29 Ocak 2024 20:54 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun. Talebiniz ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TikTak

30 Ocak 2024 11:06

Merhaba, Talebinizle ilgili ekibimiz sizi 23.01.2024 tarihinde aradı ve bilgilendirdik. Ekiplerimizin yaptığı inceleme ve verdiği bilgiye bağlı olarak maalesef farklı bir işlem yapamadığımızı paylaşmak isteriz. Saygılarımızla, TikTak

30 Ocak 2024 15:23

Sürüşe uygun olmayan aracı trafiğe çıkarıyorsunuz, bir de bana dolgun bir fatura kesiyorsunuz. Kusura bakmayın ama hukuki işlem başlatacağım

İzem
İzem
23 Ekim 2024 09:43

Merhaba durum nedir ulaşabilir miyim size

Sait
Sait
Benzer Şikayeti Var
23 Ağustos 2024 00:11

Merhaba ne yaptınız. Acaba merak ettim

Mücahit
13 Mart 2025 02:4513.151

TikTak'tan 13 Ocak sabahı araç kiraladım ve kazaya karıştım. 12 Mart günü arayıp 500 bin lira gibi yüksek bir tutar yans...

3 Destek

Tiktak Kaza Yapmamama Rağmen Kaza Yaptığımı Söyledi Ücret Talep Etti

Burak
14 Nisan 2024 18:574.821

"Sayın müşteri temsilcisine teşekkürlerimi iletiyorum. Sağ olsun sorunumu anında çözdü. Markanın gözümdeki imajını kurtardı."

Gürkan
11 Ekim 2023 16:473.964

Tiktak aracın kazaya karıştığı gerekçesi ile hukuki süreçte haklı çıkmayı beklemeden doğrudan kişilerin kredi kartlarınd...

Tümünü Gör
Tiktak Kirala Para İadesi Yapılsın!

Tiktak KiralaPara İadesi Yapılsın!

Eren
Tiktak Kirala Üyelik Bilgileri Sıkıntısı!

Tiktak KiralaÜyelik Bilgileri Sıkıntısı!

Tiktak Kirala Tiktak İzinsiz Hesabımdan Çifte Para Çekti Cezamı Ödememe Rağmen

Deniz
Şikayet Tiktak Kiralama Bizi Zor Durumda Bıraktı Bir Günlük

Şikayet TiktakKiralama Bizi Zor Durumda Bıraktı Bir Günlük

Turgay
Tiktak Kirala Arabam Çalışmıyor!

Tiktak KiralaArabam Çalışmıyor!

Yiğit