05 Eylül 2024 21:49

34***409 plakalı aracı 05.19.2024 tarihinde kiraladım. Aracı 3 km kadar kullandıktan sonra kiralamayı bitirdim. Resimleri sadece arkadan çektiğim için o sırada araca birileri vurup kaçmış. Tiktak 3 ay sonra, yani 08.19.2024 tarihinde dönüş yapıyor. Bu durumda kendimi kanıtlayamadığım için beni mağdur eden, kendilerini de mağdur göstermeye çalışmaları çok üzücü. Sağ ön kapı ve biraz da sağ arka kapıda ufak çizikler var diye bana 62.500 TL'lik hasar tutanağı tutup faturalandırıp yollamışlar. Ben de geri dönüş olarak şu mesajı attım: 'Benim hatam yanlış teslim çekmek, sizin hatanız beni erkenden uyandırmayıp bana delil sunmamanız. Hatalısınız! Hatalısınız! Kazayı yapan ben değilim ve iyi bakarsanız hasarlı yere araçla teker arasında çamur var, araca olduğu yerde muhtemelen başka bir araç vurmuş ya da çarpmış. Beni neden kazadan sonra 15 ile 30 gün içinde uyarmadınız? Yapmadığımı şu an kanıtlayamıyorum. 3 ay geçmiş, bana mesaj atıyorsunuz. Hatalısınız! Bana kanıtlayacağım bir zaman bırakmamışsınız. Bunu da mahkemede aleyhime dönmesi demektir. Hatalısınız! Sizin hatanızı ben kapatmak zorunda değilim! Kestiğiniz 62.500 TL'lik faturada araca ne yapıldı? Neler değişti, neler boyandı? Böyle bir fatura kesmek bir defa suç. Faturayı kesen kişi, arkadaş kimse, ilk önce faturaya yapılan işlemleri yazmak zorunda ve yapan yetkili servis veya el altı araç tamir firmasının da bana faturasını göstermek zorundasınız. Bu faturayı ben aleyhime olarak avukatıma verip gereken işlemleri yaptıracağım. 62.500 TL'lik bir hasar olması bence çok saçma. İcra başlatmak o kadar kolay ise buyurun başlatın. Hatalı resim çektim, bunu kabul ediyorum ama aracınıza vuran kişi ben değilim. Bana mesaj atıp 3 iş günü içinde ödemenizi yapınız yoksa icra işlemleri gibi mesaj atmasını biliyorsunuz ama araç kaza yapalı 3 ay olmuş, dönüş yapmasını bilmiyorsunuz? Hatalısınız! Hatalısınız! Hatalısınız! Bu durumu gerekirse haberlere kadar çıkarırım. Hakkımı ararım. Aracın kaskosu yok mu, aracın özel sigortası yok mu? 62.500 TL nedir? Ne isterseniz onu yapın, bana bir daha mesaj atmayın. İlk önce işinizi düzgün yapın. Benim tek hatam resimleri hatalı çekmek ama sizin hatanız işinizi düzgün takip etmemek. Nasıl yanlışlıkla arka kaputu açacağıma ön kaputu açınca hemen aramasını biliyorsunuz, öyle kazadan 15 iş günü içinde aramasını da bileceksiniz.

Yorumlar (7)

Hilmi

Aynı durumu bende yaşıyorum avukata vs danıştınız mı ne gibi bir aksiyon aldınız

Ödeme yaptınız mı acaba

Hayır

Hilmi

Merhabalar sizinle irtibat kurabilir miyim aynı durumu hemen hemen bende yaşıyorum bilgi almak istiyorum

Soner

Buyur kardeşim nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum?

Yakup
Şikayeti Çözüldü

Reis bana da plakayı kaybettiğim için 68k para cezası kestiler ve 1 ay önce haber ediyorlar naptın ödeme yaptın mı

Soner

Aradan 3 ay geçmiş bana boş fatura yolluyorlar yapmadım tabii ki de ödeme 3 ay geçmiş 3 aydır neredeymiş akılları 1 de neden kaza yapılan bir aracı başkası alıp kullanıyor neden bilgi verilmiş ke o an da o aracı halen kazalı halde başkaları kullanıyor o kapı nasıl açılıyor kullanılıyor bunları bile bile hala aracı kim bu hale getirmiş demeleri lazım ken beni 3 ay sonra mail yolu ile bilgilendiriliyorum hatta ben araç kiralamak istedim kiralayamadım sebebini kendim öğrenmesem bu durumu da öğrenemeycektim kısaca ödeme kardeşim gitsinler icraat açsınlar ne gerekiyorsa yapsınlar

Sina sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 23:25
Murat sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2023 00:25

03 Nisan 2024 10:23