Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

TikTak Kirala Hasarlı Araç Ve Müşteri Hizmetlerinin Bilgisizliği Ve 100.000 TL

28 Kasım 2023 11:21

19/09/2023 tarihinde 20:25 te Citroen C-elyse 1 saatlik paket satın alıp araç kiralaması yaptım. Arabayı almaya gittiğimde arabanın bir çok hasarı olduğunu gördüm ve fotoğraflayıp sisteme bildirdim.
Arabayı sadece 5 dakika kullandım ve birden normal yolda ilerlerken araç stop etti hemen sağa çektim işlek bir cadde üzerindeydim. Hemen tiktak müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım müşteri hizmetleri hizmet bölgesi dışında olduğum için aracı kapatmama izin vermedi. Yaklaşık 4 saat boyunca bir çekici bekledim. Müşteri hizmetlerine ne yapmam gerektiğini söyledim bana çekici gelip aracı alacaklarını söylediler. Benden tutanak vs istemediler. Her aramamızda telefonlar kayıt ediliyor diye başta söylüyorlar. Kaza durumum olmadığı için polisi aramak aklıma gelmedi fakat müşteri hizmetlerini arayıp konuştuğumda bana böyle bir bilgi de vermediler. 4 saatin sonucunda çekici geldi ve aracı teslim ettim. Çekicinin üzerinde ve çekiciye teslim etmeden önceki fotoğraf ve videoları paylaştım. Lakin tiktak üzerinden 99.231,58 TL lik tutarı hesabınızdan çekemedik diye bir mesaj aldım. Daha önceki müşteri hizmetleriyle görüşmemde temsilci arkadaş eğer o gün konuştuğumuzda sizden tutanak istemediler se bunu bana yansıtmayacakları söylendi talep numaram ile sorgulama yaptığımda henüz sonuçlanmamış gözüküyordu. İşin neticesine gelirsek sürekli kiralama yaptığım tiktak firması maalesef tarafıma araçtaki tüm hasarları yansıtmış oluyor sanırım. İlgili birimin en kısa sürede bana ulaşması ve problemin çözülmesini istiyorum. Aksi takdirde elimdeki fotoğraf ve videolarla beraber en kısa sürede mahkemeye vermekten çekinmeyeceğim.

28 Kasım 2023 13:46 (Şikayetten 2 saat sonra)
28 Kasım 2023 17:17

Verdiğiniz bilgi nedir? Bir önceki kullanıcın hasarını ben mi karşılayacağım? Aks kırılması 500 TL lik bir ücret ki bu araçların bakımını yapmıyormusunuz? Ben ya otobanda olsaydım otobanda aks kırılsaydı ölseydim aynı şekilde açıklama yapabilicekmiydiniz? Bana yansıtılan tutarı kabul etmiyorum. Ses kayıtlarınız mevcut ya bu sorunumu çözün ya da mahkemede arayacağım çözümü. Bir Ordu avukat da bizde var.:)

28 Kasım 2023 17:20

Elimde fotoğraf ve videolar mevcut 5 dakikalık bir kullanım nasıl 100.000 TL'ye dönebilir? Olayın olduğu yerde MOBESE kameraları mevcut. Yaptığım ettiğim km belli. Ya bu sorunu çözünüz ya da maddi ve manevi olarak haklarıma başvuracağım.

28 Kasım 2023 19:43

Merhaba, Talebiniz ile ilgili inceleme işlemlerimiz devam ediyor. En kısa süre içerisinde talebinizi sonuçlandırıp size bilgi vereceğiz. Bekleme sürecinde gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TikTak

29 Kasım 2023 19:51

Hala bir geri dönüş alamadım tiktak üzerinden sorunumu çözme odaklı bir yaklaşım görmedim. Sorunumu anlatmaya çalışmama rağmen teknik bilgiler vermeye çalışıyor müşteri hizmetleri. Son 1 haftadır işime dert oldu bu sorun. İşime gidemiyorum! Ya benim sorunumu çözün ya da mahkemede maddi manevi tazminat davası açacağım. Yarın öğlene kadar yanıt vermemeniz durumunda CİMER ve savcılığa elimdeki kanıtlarla beraber şikayetçi olmaya gideceğim.

30 Kasım 2023 15:09

Merhaba, Talebinizle ilgili ekibimiz sizi aradı ve bilgilendirdik. Ekiplerimizin yaptığı inceleme ve verdiği bilgiye bağlı olarak maalesef farklı bir işlem yapamadığımızı paylaşmak isteriz. Saygılarımızla, TikTak

Hülya

CİMER'e yazın üst üste aynı durum benim de başıma geldi. CİMER üst üste yazınca yardımcı olacaklarını zaten bu konuyla ilgili çok şikayet olduğunu söylediler geçmiş olsun

28 Kasım 2023 00:44
Doğukan sonuçtan memnun değil