Ashraf sonuçtan çok memnun

22 Kasım 2023 15:04

11.10.2023 tarihinde Citroen marka aracı saat 20:41'de kiralayıp 20:57'de hasarsız ve sorunsuz şekilde düzgün bir şekilde park ederek kiralamamı sonlandırdım. İşlerimi hallettikten 2 saat sonra tekrar uygulamaya girip araç kiralamak istediğimde, aynı bıraktığım aracın müsait olduğunu sistemden görüp rezervasyon yaptım ve yanına gittiğimde aracın sağ arka kısımlarının hasar gördüğünü fark ettim. Sisteme bu hasarın fotoğraflarını yükledim ve kiralamayı başlatmadan önce o konumda tarih ve konumun belli olması için aracı videoya çektim. İkinci kiralamamı saat 22:55'te başlattım ve 23:05'te sonlandırdım.

Bugün tarafıma iletilen ve aracın hasarından şahsımın sorumlu olduğu yönündeki iddiayı kabul etmiyorum. Tiktak uygulamasını severek ve düzenli olarak kullanan bir vatandaşım. Geçmiş kullanımlarıma bakıldığında ne kadar düzenli ve sorunsuz bir müşteri olduğum görülebilir. Bu yanlış anlaşılmayı düzeltmenizi talep ediyorum.

Bu talihsiz olay sebebiyle Tiktak'a olan inancım ve güvenim sarsılmamasını istiyorum. Aracı teslim alırken ve ikinci kullanım öncesi çektiğim videoları, dakika ve harita konumuyla birlikte mail ekinde sunuyorum.

Müşteri Hizmetleri ile başvurmama rağmen inceleme yapılacağı belirtildi ve inceleme günlerdir sonuçlanmamasına karşın, üzerine 26.000 TL tutarında fatura kesilerek kredi kartımdan tahsil edildi. Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde, dosyamın güncellenmekte olduğu bilgisini aldım.

Ancak bu bilgiye rağmen kartımdan para çekilmiş. Tüm bu açıklamalar, resimler ve belgelerle durumu ve mağduriyetimi ifade etmeme rağmen nasıl fatura kesilebiliyor? Mağduriyetimin giderilmemesi durumunda başvurmadığım merci kalmayacağını üzülerek bildiriyorum.

22 Kasım 2023 15:08 (Şikayetten 4 dakika sonra)
Ashraf
Ashraf
22 Kasım 2023 15:28

15 gündür aynı cevabı alıyorum zaten ararken de aynı cevabı alıyorum bir dosyaya bakmak o kadar zor mu

23 Kasım 2023 14:07

Merhaba, Talebinizle ilgili sizi aradık ve bilgilendirdik. Hizmetlerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda TikTak uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TikTak

Metin
Metin
Şikayeti Çözüldü

Merhaba titkaktan Toyota Corolla model aracı 30 dakika paket alarak kiraladım ilk başta eksper fotoğraflarını çektim bir sorun yoktu kapıları aç tuşuna bastım biraz uzun sürdü ama açıldı arabayı çalıştırdım birkaç dakika sonra hesabıma kapıların açılmadığı için 50 lira bir hediye tutar yansıtıldığını gördüm yanlışlık vardır diye bakamdım fakat yaklaşık 5 dakika sonra araç kendi kendine haliç köprüsünde iken kapandı ve şu an araç çalışmıyor uygulamaya girdim aracı sanki hiç kiralamamışım da başlangıç sayfasına atmış ayrıca kiraladığım araç konumda gözükmüyor. Şu an araçtayım tiktak ı defalarca aradım hala daha arıyorum ya hat düşmüyor ya da çalmasına rağmen açan yok haliç köprüsünde tiktağın benden kaynaklı olmayan saçma sapan bir arızasıyla kaldım arabadan da otobanda kaldığım için inemiyorum sorunumun derhal çözülmesi gerektiğini düşünüyorum telefonlarım kesinlikle açılmıyor çok mağdurum.

18 Kasım 2024 04:50

28 Kasım 2023 00:44