Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Tiktak Kirala Haksız Kaza İddiası Ve Ücret Talebi

Tiktak Kirala Haksız Kaza İddiası Ve Ücret Talebi
29 Ağustos 2024 17:56

Tiktak firmasından 15.07.2024 18.37 sularında dakikalık kiraladığım araçta, sözde kaza adı altında 22.07.2024'de aranarak tarafıma 'kaza yapmışsınız, bunu tahsil etmemiz gerekiyor' diyerek 5 bin küsur tl ücret talep ettiler. Kendilerine kaza yapmadığımı söylediğim halde ısrarla bunu tahsil edeceklerini belirttiler. Araçla herhangi bir kazaya, en ufak sürtmeye dahi karışmadım.

Haksız kazanç elde etmeye çalışarak sürekli kendileri tarafından rahatsız ediliyorum. Aracı kiraladığım gün ve saat diliminde kendilerinin 'kaza' diye belirttikleri o görüntüleri talep ediyorum. Aracın fotoğraflarını talep ediyorum. Aracı kiralarken ve sonlandırırken benim çekmiş olduğum fotoğrafları gün ve saat itibariyle tarafıma iletmenizi rica ediyorum.

Üzerime atılan bu iftirayı kabul etmiyor, yasal yollara başvuracağımı belirtiyorum. Sizi olmayan kazaya dair iftiranız, 1 hafta sonra 'kaza olmuş' diyerek arayıp ücret tahsil etmek istemenizden belli oluyor. Hiçbir suçlamayı ve bedeli kabul etmiyor, şikayette bulunuyorum. Yetkililere duyurulur.

Haksız Kaza Suçlaması Ve Yüksek Fatura Mağduriyeti

19 Haziran 18:58
Hasancan sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 11:32

23 Temmuz 2024 17:25

07 Mart 2024 16:33
tiktak-kirala-kiralik-aracta-haksiz-yere-kaza-bedeli-talebi-3.pdf
tiktak-kirala-kiralik-aracta-haksiz-yere-kaza-bedeli-talebi-2.pdf
tiktak-kirala-kiralik-aracta-haksiz-yere-kaza-bedeli-talebi-1.pdf
Eren sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 09:34
Tiktak Arıza Nedeni İle Kiralama Bitirememe Ve Fazla Ücret Alınması