Ergin sonuçtan çok memnun

Tiktak Kirala Sorun Yaşama

Tiktak Kirala Sorun Yaşama
29 Ocak 2024 06:56
Ergin'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi çok kibar bir bey efendi”

Dün gece yani 28/01/2024 tarihinde gece saat 01/00 saatlerinde 2023 model Clio markalı aracı kiraladım dışını ve içini kontrol ettiğimde herhangi bir sıkıntısının olmadığını beyan ettim kiralamayı başlatıp aracı çalıştırdım dikiz aynaların katlanır ayna özelliği bulunmaktadır 15 mt ilerledikten sonra içeride bulunan dikiz ayna düğmesine bastım düğmeye bastığımda aynanın kırık olduğunu fark ettim. Hemen ardından müşteri temsilcisini aradım müşteri temsilcisi de bana trafik polisi çağırıp alkol testi bir de kaza tutanağı tutmamı söyledi bende onun üzerini polis karakolunu aradım onlarda bana herhangi bir kaza söz konusu olmadığından dolayı yardımcı olamayacaklarını arz ettiler. Bunun üzerine birkaç defa daha polis memurlarını aradım ve onlar beni polis karakoluna gelmemi istediler. Tiktak müşteri hizmetleri yetkilisine bildirip polis karakoluna gittim ve yine kaza olmadığından dolayı rapor tutmadılar ve bu hasarda herhangi bir suçum olmadığını ve bana yapılan haksızlığın olduğunu arz ediyorum. Aracı kiralayıp 15 metre gitmedim kiraladığım yer bomboş yol 15 metre gidip o aynayı nasıl kırmam mümkün değildir ve Tiktak yetkilerinden bu sorunu çözmelerini ve benim mağduriyetimin gidermesini arz ediyorum.

29 Ocak 2024 09:24 (Şikayetten 2 saat sonra)
29 Ocak 2024 15:02

Merhaba, Talebinizle ilgili sizi aradık fakat ulaşamadık. Sizi tekrar arayacağız. Saygılarımızla, TikTak

29 Ocak 2024 15:02
Ergin
29 Ocak 2024 15:05

Müşteri temsilcisi çok kibar bir bey efendi

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kiralama Şirketinin Haksız Ekstra Masraf Talebi

01 Nisan 19:02
arac-kiralama-sirketinin-haksiz-ekstra-masraf-talebi-1.pdf
Şerif sonuçtan çok memnun

08 Mart 2024 18:44
"Ömer Bey'in incelemeleri ve benimde konuyu anlattığım ve o gün ki ses kayıtları dinlenildiğinde haklı olduğum anlaşıldığından Ömer Bey'in ilgisi alakası ve çözüm odaklı bir şekilde bilgi vermesi aracın temizliği konusundaki resimlerden de görüldüğünde haklılığımın oluştuğu sebebiyle bilgi için teşekkür ederim. İyi çalışmalar."
Uğur sonuçtan çok memnun

28 Eylül 2023 23:30
"Tiktak müşteri hizmetlerinden Ömer bey tarafıma dönüş yaptı. Çok hızlı bir şekilde aksiyon aldılar. Yardımlarından ve desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum."
Tiktak Kirala Bozuk Araç Mağduriyeti, Lastik Problemi
Oğuz sonuçtan çok memnun