02 Aralık 2024 21:54

Merhabalar, TikTak uygulamasını düzenli olarak kullanan biri olarak hesabım pasif duruma alındı. En son dün yaptığım Hyundai Bayon kiralamasında aracın kontağını çalıştırdım fakat araç çalışmadı. Dördüncü seferde çalıştı ve aracı kullandım. Park edeceğim zamanda 'Kontağın kapalı olduğundan emin olun' hatasıyla karşılaştım. Müşteri temsilcisi ile görüşüp aracın müşteri hizmetleri tarafından sonlandırılması sağlandı. Bugün ise hesabıma giriş yapıp günlük araç kiralamam gerektiği için giriş yaptığımda hesabımın pasif duruma alındığını gördüm. Müşteri hizmetleri, neden pasif duruma alındığını öğrenemediklerini, sadece hesabın aktif duruma gelmesi için talepte bulunabileceklerini bildirdiler. Aciliyetim olduğunu söylediğimde, aciliyet bildirisini yapıp sürecin hızlanması için talepte bulunacaklarını söylediler. Herhangi bir kazaya, hız sınırı ihlaline veya cezaya uğramadım. Bugüne kadar neden olduğunu bilmediğim halde hesabım kapandı. Aktif bir kullanıcı olarak hesabımın en kısa sürede açılmasını talep ediyorum.

22 Temmuz 2023 21:18
TikTak Kirala Hesabım Pasife Alındı
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Hesabım Haksız Yere Pasife Alındı, Müşteri Hizmetleri Yanıt Vermiyor

23 Ekim 22:32
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Hesabım Aniden Pasife Alındı, Bilgilendirme Yapılmadı Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

13 Eylül 19:27

29 Aralık 2023 19:52
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 10:50
Haksız Puanlama Nedeniyle Hesap Kapatılması