Sezgin sonuçtan memnun

Ticimax İle Yaşanan Sözleşme Ve Hizmet Sorunları

Sezgin
03 Ağustos 2024 22:24

Ticimax yaklaşık 4 yıldır Ticimax Special Omni paket kullanıyoruz. İlk satın alma tarihimizden itibaren pişmanlık yaşamaya başladık. Satın alma sürecinde 'Tamam, yaparız, hallederiz' dediler ama hiçbir sözlerini tutmadılar. Yaparız dedikleri şeyler için ekstra ücret istediler. Asıl önemli konu şu ki, geçen yıl yenileme ücretini keyfi olarak sözleşmede yazdığı şekilde TEFE TÜFE oranına göre değil, farklı bir rakam olarak tahsil etmek istediler. Sonrasında itirazlarımız üzerine geri adım attılar. Sözleşmemizin bitmesine 1 aydan az bir süre kaldığı için dün bir bayan aradı. İsmi S***** olabilir, emin değilim. Bu yılki yenileme ücretiniz 20 bin + KDV dedi. Ben de bu rakam sözleşmede yazan hükümlere aykırı, astronomik bir rakam, neye göre belirlediniz diye sordum. Sözleşmemizde karşılıklı imza altına aldığımız oran TEFE TÜFE ortalaması dedim. Açık açık, 'Biz ona uymuyoruz, o şekilde yapamıyoruz' diye cevap verdiler. Siz Türkiye Cumhuriyeti devletinin kanunlarına uymadığınızı mı söylüyorsunuz dedim, 'Mahkemeye gidin' dedi. Uymuyoruz dedi. Bana bu teklifi mail atar mısınız dedim, 'Atarız' dedi. Burayı lütfen dikkatle okuyun. Ticimax paneli üzerinden kullandığımız mail kutumuza kısıtlama getirmişler, maillerimize ulaşamıyoruz. Yaklaşık 30 yıldır ticaretin içindeyim. Ben müşterisini bu şekilde yanıltan, verdiği sözü inkar eden, mağdur eden, sadece kendi menfaatlerini düşünen ve kanunlara aykırı iş yapma konusunda cüretkar bir firma görmedim. Bir sürü dürüst e-ticaret paketi satan firmalar var. Üstelik siteleri de çok iyi değil. Tasarlıyorsunuz, tasarlama ekranında gördüğünüz şekilde canlıya gelmiyor, farklı geliyor. O şekilde gelmesi için yine ekstra ücret istiyorlar. Alırsanız dert sahibi olursunuz.

17 Eylül 2024 16:38

Ticimax satış temsilcisi, ürünü satarken yaklaşık on gün - her gün- belki günde birkaç defa aradı, şimdi yine %100 kendilerinden kaynaklanan bir sorunumuz var defalarca destekalanından yazmama defalarca aramama rağmen zahmet edip geri dönmüyorlar, daha önce satın aldığım bir modülü tekrar satın almam gerektiğini söylüyorlar, tekrar satın aldırmak istemeleri ayrı, satınal butonunu tıkladığımızda sistemin bu modül paketiniz de mevcut demesi ayrı sinir bozucu bir durum, bu şikayeti okuyan ve Ticimax paketlerin den almayı düşünen arkadaşlarım tekrar düşünün. 2021 yılında aldığım paketi kurulum aşamasında yasadığım sorunlar nedeniyle yarım bıraktım, sonrasında belki kullanırım diye 2022-23 ve 24 de yeniledim, gelin görün ki bu arkadaşların Müşteri memnuniyeti diye bir gündemleri yok, paketleri satalım Çark dönsün, gerisi çok da önemli değil diyorlar sanırım. Paylaştığım ekran görüntülerinden bunu sizde anlayacaksınız.

Sezgin
07 Ağustos 2024 18:44

Şikayetvar, ben bu şikayetin başlığını, Ticimax devletin kanunlarına Meydan okuyor olarak yazmıştım ki bunu ispat edebilirim, neden başlığımı değiştirdiniz, bana resmen tefe TÜFE oranına uymayacaklarını söylediler ve bunun çok üzerinde bir rakam tahsil etmeye çalıştılar, neden tek taraflı olarak Ticimax i kolluyorsunuz. Ben moral bozukluğundan 2 gece uyku uyuyamadım, Türkiye Cumhuriyeti Devletinde faaliyet gösterip nasıl devlete Meydan okuyabilirler, bunu herkes bilsin ve duysun.

09 Ağustos 2024 09:07 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İlginiz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Departmanı, Ticimax.

Abdullah

Konuyla alakalı nasıl bir yol izlediniz yardımcı oldular mı? Aynı durumla bende karşı karşıya kaldım. Ve ulaşımda sağlayamıyorum.

06 Aralık 2023 14:53

Ticimax İade Kabul Etmeme Ve Mağduriyet