Ticaret Bakanlığı Habur Gümrük Memurları

12 Ağustos 2024 00:56

Öncelikle merhaba. Ben 10.08.2024 tarihinde Iraktan Türkiye ye günü birlik giriş çıkış yaptım. En son geçen sene yıl başında gelmiştim. Kuzey Iraktan sorunsuz geçtim Peşmergeler de hiçbir sorun yaşamadık. Türk kapısına gelince normalde transit yolcu iken bizi diğer sıra olan karınca sırasını aldılar. Gelem gümrük muhafaza memuru yüzümüze bile bakmadan herkes eşyasını önüne almasını söyledi. Önce arabayı arası tabi bunu yaparken sert ve ezici bir üslupla aşağılarcasına yapıyordu. Araç araması bitince sıra yolcu eşyalarını incelemeye başladı. Az eşya getirmemize rağmen bir kısmını kenara attı. Üstümde tek telefon vardı onu da pasaport kaydına aldı. Neyse sorun eşya alınması ya da başka bir şey değil rahatsız olduğum noktaya değineyim. Oraya gelen insanlar da bir amaç için geliyor ve yasal olan şekilde bavul ticaretini yapmaya çalışıyor. Orada ister memur olsun üst amir olsun gerek konuşma tarzları gerek hareketlerinden anlaşılan insanlara insani muamelede bulunmuyorlar. Hakkımı helal etmiyorum oradaki bütün personele burunlarından çıksın. Yerlilere bir şey yapamıyorlar sesleri bile çıkmıyor. Adaletin olmadığını biliyorum. Onları Allah a havale ettim hak divanda hakkımı alacam.

09 Temmuz 2024 08:21
Ticaret Bakanlığı İran Türkiye Gürbulak Gümrük Sorunu

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza Memurlarının Memurelerinin Tavırları. İstanbul Ve SAW

31 Ağustos 2024 01:07

24 Temmuz 2024 10:33