THY Kabin Şefi İle İlgili Yolcu Şikayeti

Hülya
23 Haziran 2024 12:01

16 Haziran 2024 Pazar Günü İstanbul Havalimanından-Sinop Havalimanına yapmış olduğumuz uçuştaki Kabin Şefi İ*** Hanımdan Şikayetçiyim. Uçakta biz Business class yolcusuyduk. Bir tane amca geldi. Amcayı havalimanında zaten yürütmüşler iki koltuk geride oturuyor Muş. İki koltuk. Geri götürmeye üşenip bize ekonomiye almaya çalıştılar. Biz yer vermedik. Kadın bize gelip ikide bir laf soktu dayım yer verdi normalde 05 numaraya alacaklardı. Fakat uçağın en arkasına attılar ve bunların hepsini kabin şefi İ*** hanım yaptı. Kendisi bir teşekkür bile etmedi yediğimiz sandviçte bir şey çıktı gelip bize "güne böyle başlarsanız gününüz böyle devam eder" diye laf soktu açıkçası biz bu davranışı beğenmedik ve şikayetçiyiz. Biz uçuşumuzu üç ay öncesinden ayarlamıştık planlarımızı kurmuştuk hayallerimizi konuştuk ama İ*** hanım sayesinde hepsi mahvoldu. Arıcı Amcanın Eşi de varmış ve ikisi yan yana oturmalıymış. Madem böyle bir durum var biletlerini neden önceden alırken yer ayırmıyorlar. Türk hava yollarının bu davranışın hiç beğenmedik. Normalde şikayette bulunmayacaktık ama İ*** hanım bize böyle davranışlarda bulunduğu için şikayette bulunduk lütfen bizi duyun!

Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
27 Mayıs 2024 00:20
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
21 Haziran 2024 20:57

Fatih
04 Ekim 2024 12:52

Tugce
15 Haziran 2024 16:54
Erçin sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Personel Saygısızlığı

Erçin