Müzeyyen sonuçtan hiç memnun değil

THY Dönüş Bileti İptali Ve Yüksek Ücret Talebiyle İlgili Yaşadığım Sorun

Müzeyyen
18 Aralık 2023 22:10

Türk Hava Yollarından bilet aldım Viyana Gidiş Dönüş 08-13 Aralık. Gidişten bir gece evvel uçuştan altı saat evvel rahatsızlandım hastaneye gitmek zorunda kaldım kendimde olmadığım için gidişimi iptal edemedim. Ama dönüşüm vardı. İki gün sonra kendimi çok iyi hissettim başka bir hava yoluyla Viyana'ya gittim. Bugün 13 Aralıkta İstanbul'a dönecekken valizimi verirken dediler ki siz geliş rezervasyonunuzu iptal etmediğiniz için gidişinizi iptal ettik. Şaka gibi bu nasıl uygulama. Yeni bilet almam gerektiğini söylediler ve eğer almazsam uçamayacağımı belirttiler. Mecburen aldım bir de utanmadan benden 9000 TL aldılar. Bu kasıtlı yapılmış bir şeydir yolculara. Bunu kabul etmiyorum ben acilden nasıl arayabilirdim elimde belgelerimde var paramın iade edilmesini istiyorum. Bu arada uçak ful dolu ama nasılsa benim satın aldığım koltuk boştu. Bunun peşini bırakmayacağım THY bir daha sizle uçmayacağım. Param eğer ödemezse hem CİMER'de hem de Tüketici Mahkemesinde görüşürüz binlerce kez yazıklar olsun

Özlem
05 Temmuz 2025 11:50

Adil
10 Ekim 2024 16:10
THY Tam İadeli Bilette İade Sorunu
THY Tam İadeli Bilette İade Sorunu
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cüneyt
21 Haziran 2023 16:48