İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
26 Kasım 2024 09:01

3 yıl önce satın aldığım sıfır yeni dairemde takılmış termopan Classic radyatör peteklerin ambalajlarını kendim açarak kullanmaya başladım. Petekler daha 2. Yılında su damlatmaya başladı. 1 yıldır idareten kullanıyorum ama peteklerdeki çatlaklara yenisi ekleniyor. Ne müteahhit firma, ne binanın kalorifer tesisatını yapan iklim mühendislik firması, ne termopan fabrika yetkilileri ilgilenmiyor. Petekleri kendim satın alsam taktırsam faturası falan olur elimde o da yok. Muhatap olacak biri yok. Telefon görüşmeleri WhatsApp yazışmaları kurumsal mail bildirimleri yanıt yok. Bu radyatör peteklerin garantisi firmanın sitesinde 10 yıl yazıyor daha 3 yıl olmadan kendiliğinden çatlama su akıtma var. Bu kadar sorumsuzluk ilgisizlik olmaz. Petekleri kendim söküp çöpe mi atayım ne yapayım?

Emel sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 21:04
DemirDöküm 10 Yıl Garanti Sözüne Rağmen Müşterisini Mağdur Ediyor
Ali sonuçtan çok memnun

07 Şubat 2024 16:42
"Teşekkürler Biraz geç de olsa sorunum çözüldü. Yerli firma münasebetiyle tercih sebebimiz ancak firma idare ve personellerinin de müşterilerini ihmal etmemeleri gerekmektedir. Müşteri temsilcilerinden buşra hanım ve şikayet biriminden Çiğdem Hanıma ayrıca teşekkür ederim."
Şenay sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 18:16
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
07 Kasım 2024 11:11
Alper sonuçtan çok memnun

Alper
31 Aralık 2024 11:11
"Şikayetimin kısa sürede çözüme kavuşturan ECA firması ve yetkililerine teşekkür ederim."
ECA Radyatör Değişim Onayı Bekleniyor: Soğuk Kış Günlerinde Mağduriyet