Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Tergan Firması'nın Kalitesiz Valizleri

Tergan Firması'nın Kalitesiz Valizleri
19 Ekim 2023 11:19

Tergan firmasından almış olduğum 4 tekerlekli büyük boy valiz'in tekerlekleri ilk Avrupa seyahatimizde paramparça oldu. Seyahat dönüşü firmaya geri getirdiğimde tekerleklerini değiştiler ve bir daha olmayacağı söylendi. Ardından bir sonraki Avrupa seyahatimizde tekerler yine aynı şekilde parçalandı, çünkü teker'in plastiği çok aşırı derece yumuşak bir dokudan oluşuyor. İkinci kez aynı sorunu yaşayıp firmaya ürünü götürdüğümde artık iade etmek istediğimi belirttim, genel merkeze göndereceğiz dediler. Ardından gelen cevap; kullanıcı hatası olduğu yönündeydi! Yani bir valiz tutacağından tutulup götürülmesinden kaynaklı nasıl kullanıcı hatası olabilir anlayamadım, ve tekerleri tekrar değişip geri göndermişler, üstelik, tekrar götürürsem eğer, teker parasını alacağını belirttiler :) hayatımda bu kadar amatör bir firma görmedim! Lütfen dikkat Tergan'dan bir ürün alayım demeyin çünkü hiçbir şekilde mallarının arkasında durmuyorlar, ve kalitesi gerçekten aşırı kötü! Tüm resimler elimde mevcut.

19 Ekim 2023 13:43 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. İlettiğiniz konu Müşteri Hizmetleri Yönetimimiz tarafından incelenip, 09:00-18:00 saatleri arasında kayıtlı iletişim numaranızdan arama yapılacaktır. Saygılarımızla Tergan Müşteri Hizmetleri

19 Ekim 2023 16:24
Kadir
Kadir
23 Ekim 2023 08:47

Cevaptan kasıt, yaşamış olduğum sıkıntıya gösterdiğiniz çözümsüz yaklaşım ise, evet aynı çözümsüz yaklaşımı arayarak yinelediniz. Bu yineleme için teşekkürler, bir daha markanızdan hiçbir ürünün almamam gerektiğini tekrar idrak etmiş oldum.

Derya sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2023 17:44
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2025 17:10
kisa-surede-hasar-goren-valiz-icin-tergan-magazasindan-olumsuz-hizmet-2.jpg
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 18:41
Tergan Valiz Fermuarı Hayal Kırıklığı!
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Yalçın
22 Temmuz 2023 21:49