Temu (TR) Temu.com Kur Farkı

Elif
09 Haziran 2024 09:50

Alışveriş yaptım ödeme işlemini kredi kartından gerçekleştirdim ama banka uygulamasında harcamayı kontrol ederken tutarın farklı olduğunu gördüm. Sebebini sordum bankaya alışverişi dolar üzerinden yaptığımı aradaki farkın kur farkı olduğunu söylediler. Alışveriş yaparken fiyatlar tl olarak görünüyor neden USD olarak görünmüyor alışveriş sitesinde. Bu yanıltıcı bir durum ve müşterileri zor durumda bırakır. Alışveriş tutarı kadar kredi kartı ödemesi yapılmalı. Kur farkının iptal edilmesi gerekiyor

07 Temmuz 2024 19:53

Alışveriş yaptım ödeme işlemini Troy altyapılı kredi kartından gerçekleştirdim ama banka uygulamasında harcamayı kontrol ederken tutarın farklı olduğunu gördüm. Sebebini sordum bankaya alışverişi dolar üzerinden yaptığımı aradaki farkın kur farkı olduğunu söylediler. Alışveriş yaparken fiyatlar tl olarak görünüyor neden USD olarak görünmüyor alışveriş sitesinde. Bu yanıltıcı bir durum ve müşterileri zor durumda bırakır. Alışveriş tutarı kadar kredi kartı ödemesi yapılmalı. Kur farkının iptal edilmesi gerekiyor

profile profile profile

Anıl
Anıl

Kur farkını siteye yansıt benim problemim değil

Temu (TR) Kredi Kartımdan, Alışverişimden Daha Fazla Ücret Aldı!

Sıdıka
05 Haziran 2024 13:39