Eslem sonuçtan çok memnun

Temu Siparişim MNG Kargo Takip Numarası Hatta Veriyor
13 Temmuz 2024 17:24
Eslem'in Teşekkür Mesajı
“Tesekuelere”

Temu dan sipariş verdiğim ürünüm MNG Kargo ile gönderilecektir ancak siparişin takip numarasını yazmama rağmen böyle hir gönderi bulunmadı diyor Site güncellemiyor. Siparişim nerede gerçekten bilmiyorum? Nasıl bir kargo şirketi bu 2 gündür bu sorunu yaşıyorum

06 Eylül 2024 19:17

Tesekuelere

Yorumlar (7)

Talha
Talha

Sipariş Numarası ile Sorgulamadan Deneyiniz

Renkli
Renkli

MNG Kargo gümrük işleminden sonra alıyor kargonuzu ve sistemlerine işlendikten sonra görüp takip edebilirsiniz

Büşra
Büşra

Türkiye'ye girene kadar takip numarası geçersiz diyor Türkiye'ye girdikten sonra takip numarasından gözüküyor kargonun nerede olduğu. Ben sorun yaşamadım hiç

Uğur
Uğur

Merak etmeyin ulaşır size bende defalarca alışveriş yaptım ülkeye girdiği zaman takibi zor oluyor fakat getiriyorlar

Fiberinternetariza
Fiberinternetariza

MNG sistemi bozuk temu uygulama üzerinden takip edebilirsiniz güncellemeler oraya gelmeye devam edecek

Utku
Utku

Ben de de aynısı oluyordu sanırım paket Türkiye'ye girip MNG teslim alınca görünecek şu an uçak hareket halinde gözüküyor MNG'den bakmaya çalıştığımda ürünlerin bize teslim edilmesi bekleniyor uyarısı çıkıyor başta sizin ki gibi çıkıyordu bende de

Esila
Esila

Temu müşteri hizmetleri verilen bu takip numarasını paket ülkeye girdikten sonra MNG Kargo'dan sorgulatmamiz için olduğunu söylüyor. Yani sizin siparişiniz gümrükten kargoya teslim ettikleri zaman kodla paketin durumunu kontrol edeceksiniz. Zaten uçaktaysa veya gümrükteyse temu bunu size bildiriyor. O yüzden kodda yanlışlık yok. İsterseniz sizde temu müşteri hizmetleriyle iletişime geçin oradan ayrıntılı bilgi verip bütün sorularınıza cevap veriyorlar.

Yaren
11 Temmuz 2024 15:04