Onur sonuçtan hiç memnun değil

Temu İn Transit Sorunu

Temu İn Transit Sorunu
23 Ağustos 2024 19:23

Temu firmasından almış olduğum iki paket siparişimin ikincisi gelmedi 24 temmuzdan bu yana ın transit gümrük kısmında takılı kaldı hala. Orada görüntüleniyor bu çok saçma vergisi ödenmiş bu sipariş neden böyle kargo numarası 992873724585 lütfen destek verin çok saçma.

profile profile profile

Yorumlar (7)

Hande
Hande

Merhaba, 1 Ağustos 2024 tarihinde Temu'dan vermiş olduğum siparişin hareketi 11 Ağustos 2024 tarihinde "In Transit" (Paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi) olarak güncellenmiş. MNG Kargo yeni yasa gereği süreci uzatıp ekstra para talebinde bulunmak için mi böyle yapıyor yoksa gümrük çalışanları mı teslim etmiyor paketimi bilemiyorum. Sürecin normal bir şekilde seyretmesini talep ediyorum ve ürünlerimi istiyorum

Gazi
Gazi

Temu ya 3 tane sipariş verdim birinci siparişim hala gümrükte bekliyor 2 ve 3 Kayseri'de aktarma da diye mesaj geldi saçma sapan bir durum yani birincisi gelmiyor ikinci ve üçüncü siparişim geliyor

Ramazan
Ramazan

Merhaba arkadaşlar aynı sorunla bende karşılaşmaktayım yalnız temu mesajlar bölümünden ulaştım bayağı duyarlılar yardımcı olacaklarını şöyledir. Ayrı bir talep oluşturdular ve hediye kupon anında tanımladılar paketinizin size ulaşacağı konusunda garanti verdiler emin olabilirsiniz dediler

Anka
Anka

Benimkisi de ayın 24 den beri hala gumrukte nedendir bilmiyorum kaç gün oldu gelmemesi bir sipariş iki pakete ayrıldı birisi az olan geldi çok olan gelmedi

Onur

Benimde aynı oldu iki bölündü biri geldi diğeri kaldı 42 gün sonunda para iadesi olur

Necdet
Necdet

Bir çözüm bulabildiniz mi aynı şekilde kargom neredeyse 20 gündür gümrükte duruyor ve nasıl iletişim kurabilirim bilmiyorum

Onur

Maalesef yok çözüm bekleyeceğiz başka şans yok temu müşteri hizmetleri ile konuştum T. C. Yeni çıkan kanundan dolayı böyle sorunlar yaşanıyor dendi

Gonca sonuçtan çok memnun

Gonca