Şevket sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 09:01

Temu'dan 4 adet sipariş oluşturdum ama oluşturduğum siparişlerimin ikisi boyuttan dolayı iki farklı pakete konmuş. Bu da Türkiye gümrüğünün kuralı olan aylık 5 sipariş hakkını geçip toplam 6 kargo oluyor. Başka kullanıcılar 40 parça ürün alıyor. Tek pakete 10 gram bile ağırlığı olmayan el kadar içinde ip bulunan malzemeyi sığdıramadınız mı? Bunun için büyük paketlerim gümrükte kalırsa büyük mağdur olacağım ve Temu benim gibi belki 10-20 bin lira daha sipariş verecek insanları böyle saçma şeylerden kaybedecek.

Yorumlar (7)

Esin
Esin

Aylık kargo kotasını aşacak şekilde, mevcut gönderisi bölünen arkadaşlar kargolarına ulaşmış mıydı acaba? Yoksa paket bölünse de bunu tek kargo olarak mı görülmüş oldu. Geç de olsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Şevket

Sorun olmadı farklı kargolarda geldi hepsi

Seyfettin
Seyfettin

Merhaba şevket bey bende aynı duruma düştüm yorumlarda takılmadı ama elime ulaşmadı demişsiniz sorunsuz ulaştı mı? Yorum yazan arkadaşlar sizin sorun çözüldü mü? Bilgi sahibi arkadaşlar varsa bilgilendirsin lütfen.

Zilan
Zilan

Merhabalar bende aynı durumdayım acaba sorunsuz teslim aldınız mı?

Elif

Merhaba, takıldı mı gümrükte ürünleriniz? Bende de aynı sorun var şu an

Elif

Teşekkürler bilgilendirme için, gümrük süreci kaç gün sürdü

Şevket

Hiç biri takılmadı hepsi gümrükten çıktı gözüküyor ama daha elime ulaşmadı

Temu Siparişlerim Gereksiz Yere Bölündü Gümrükte Sorun Yaşadım

11 Haziran 2025 13:04

Cüneyt
10 Ağustos 2024 09:20
Maria sonuçtan çok memnun

Maria
17 Ağustos 2024 17:09
"Şikayet yazdıktan iki gün sonra tarafıma ulaşıldı ve ertesi günün akşamı gümrük işlemleri tamamlandı. Bunun için beni arayan temsilciye ve firmaya teşekkür ediyorum. Böylelikle kargom teslime çıkarıldı. Şikayetim memnuniyetle çözüldü."
Yine MNG Kargo Ve Mağdur

Temu Kategorileri