Temizfikirlerrr (Instagram) Temiz Fikirler Kaymaz Halı Satıcısı Yanlış Ürün Gönderiyor

03 Ocak 2024 16:47

Instagram üzerindeki Temiz Fikirler Kaymaz Halı satıcısından 30.12.2023 tarihinde 1100 TL tutarında halı siparişi verdim. 3.01.2024 tarihinde kapıda ödeme yaparak siparişimi aldım. Ancak kargocu beklemeksizin parayı aldı ve hemen ayrıldı. Kargocu gittikten sonra paketi açtığımda, üç parça halının ikisinin defolu olduğunu fark ettim. Durumu fotoğraflayıp satıcıya ilettim; mesajlarımı okumasına rağmen herhangi bir dönüş yapmadı. Halıları kargo şubesine geri götürdüm, fakat para satıcıya aktarılmış olduğu için 'Para iadesi yapamayız, satıcıyla iletişime geçin.' yanıtını aldım. Halıları geri getirip satıcıya durumu tekrar ilettim. Satıcı, halıları iade almayacağını, kendisinin aynı ürünü üç yıldır kullandığını ve bir sorun yaşamadığını belirterek umursamaz bir tavır sergiledi. Bana gelen üç halıdan biri süngerliydi, diğer iki yolluk ise süngersiz ve dolayısıyla defoluydu. Satıcı ise hiçbir sorun yokmuş gibi hiçbir dönüş yapmıyor. Acil olarak paramın iadesini veya halıların değiştirilmesini talep ediyorum. Bu konuda ilgilenilmediği için şikayetçiyim ve satıcı firmadan şikayetçiyim.

25 Aralık 2024 09:36

Aldığım Halı Yırtık Ve Eksik Teslim Edildi, Ücret İadesi Yapılmadı