Nevin sonuçtan hiç memnun değil

Teleperformance Türkiye Çalışanı Mağduriyeti

05 Nisan 2023 15:33

Bir ayı aşkın süredir ücretsiz izne çıkarıldığım şirketim Teleperformance tarafından hiçbir proje için aranmadım, ücretsiz izinde olduğum için hem gelirim yok, hem sigortam ödenmiyor, şirketle görüşme sağlamaya çalıştığımda ilgili kişiye asla ulaşamıyorum, mail attığımda kısa iki üç cümlelik olumsuz cevapla karşılaşıyorum. Şirketimin bu tavrından dolayı mağdurum

01 Haziran 2023 20:20

Teleperformance şirketi 90 günü aşkın süredir ücretsiz izindeyim ve bu süreç içinde kendi isteğimle çalışmıyormuşum gibi 12(birden fazla eksik gün) kodu ile tarafıma SGK kodu işlenmiş. Bu normal bir durum değildir. İş ahlakına, etiğine aykırıdır. İnsana saygı ödülü ve dünyaca bir üne sahip bir firma olmak çalışanların hakkını yeme, genç ve emekçi insanları mağdur edebilmek gibi imkanlar mı doğuruyor? Ayrıca 90 günü aştım fesihimi yollamadınız durumu da düzeltmediniz hatta muhataba dahi almadınız ihbar ödememi de yarattığınız mağduriyetin bedeli de ne hakkım varsa istiyorum. Asla ulaşamadığım ilgili departmanlarınız umarım buradan görür dikkate alırlar. Zira şirket mail hesaplarını kullanmıyor gibi davranmakta ısrarcılar.

01 Haziran 2023 13:21

90 günü aşkın süredir ücretsiz izindeyim ve bu sürede Teleperformance Türkiye şirketi yani işverenim beni ücretsiz izne kendi çıkarmamış gibi 12 SGK kodu ile birden fazla eksik gün girmiş. Genç ve emekçi bir insana mağduriyet yaşatmak sektörde hangi liderlik vasfına uygun? İnsana saygı ödülü ve dünyaca bir üne sahip olmak çalışanların hakkını yeme gibi imkanlar mı doğuruyor? Ayrıca 90 günü aştım fesihimi yollamadınız durumu da düzeltmediniz hatta muhataba dahi almadınız ihbar ödememi de yarattığınız mağduriyetin bedeli de ne hakkim varsa istiyorum. Asla ulaşamadığım ilgili departmanlarınız umarım buradan da görür dikkate alırlar. Zira şirket resmi mail hesaplarını kullanmıyor gibi davranmaktalar.

01 Haziran 2023 13:15

Ek
13 Nisan 2023 14:30

Markaya cevap yaz kısmını gördükçe gerçekten aşırı derecede sinirleniyorum. Marka bunu umursamıyor. Şirketin insan kaynakları ve çalışan deneyimi birimlerini arıyorum bana farklı birimin ilgilendiğini söylüyorlar. Şirket mailinden ilgili direkt uzman kişiye mail atıyorum bana tek cümlelik bir cevapla hiçbir soru işaretimi gidermeden, çözüm sunmadan uygun proje yok, netleşince dönüş yapacağız sevgiler cevabı alıyorum. Çalışana emeğe saygı böyle gösterilmez, insana saygı ödülü gerekliliği bu mu?

26 Mayıs 2023 16:20 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba Nevin, konuyu İnsan Kaynakları ekibimiz inceliyor. En kısa sürede sana geri dönüş yapacağız.

Nevin

Kırk gündür ücretsiz izindeyim, şikayetim de dört gün oldu, hiçbir şekilde bir yanıt bir özür bir telafi ya da bilgilendirme almadım.

Nevin

[email protected] buradan mail atar mısın detaylı görüşelim

Kevser
Kevser

Nevin dönen oldu mu sana

Teleperformance Tekrarlanan İşe Alım İptali Ve Maddi Mağduriyet

08 Ocak 21:00