Telegram Üzerinden Dolandırıcılık Deneyimi Ve Uyarı

09 Kasım 2024 03:43

Telegram üzerinden Türkiye'de yaşıyorum. Türkiye'de yönetici olarak çalışıyorum.
Hiçbir şey ödemenize gerek yok. Amacı, iş detaylarını ve maaşı paylaşacağım şeklinde mesaj attılar, daha sonrasında youtube.com abonelik için link attılar. Amaç, benim işim Youtube.com kanalıyla partnerlik yaparak ünlü markaların ve ulusal ünlülerin reklam ve videolarının izlenme sayılarını arttırmak.

Ayrıntılar ve maaş:
İşimiz çok basit. Size gönderdiğimiz örnek Youtube.com kanalına abone olun. Kayıt olun ve ödülünüzü talep edin! Günlük 500 TL - 7000 TL arasında kazanabilirsiniz. Ne kadar çok denerseniz o kadar çok ödül kazanırsınız. Örnek Youtube.com kanalı için hemen 100 TL ödeyeceğim. Paranızın bir kuruşunu bile ödemek zorunda değilsiniz. Youtube.com kanalımızı paylaşabilir misiniz? Sonrasında başka birine yönlendirip para ödemesi alıp sizi gruba yönlendiriyorlar, sürekli abone olmanızı istiyorlar. Arada ödeme kontrol yaptırmak için sabitlenen mesaj olarak tıklama görevini yerine getirmeye yardımı olacak farklı IP'ler alacağız; kota sınırlıdır.
Satıcı, on dakika sonra hemen iade edilecek olan depozitoyu ödedi. Ön ödeme gereklidir! Güvenlik garantilidir! Ayrıntılar için resepsiyon görevlisine danışın.

2.000 TL Nakit iade 2.600 TL (grup indirimi)
4.000 TL Nakit iade 5.200 TL (grup indirimi)
6.000 TL para iadesi 7.800 TL (grup indirimi)
10.000 TL Nakit iade 13.000 TL (grup indirimi)
14.000 TL Nakit iade 18.300 TL (grup indirimi)
21.000 TL Nakit iade 28.000 TL (grup indirimi)
35.000 TL Nakit iade 46.400 TL (grup indirimi)
51.000 TL Nakit iade 67.200 TL (grup indirimi)
103.000 TL Nakit iade 135.000 TL (grup avantajı)

Sonraki görev 14:55'te. 14:15 şeklinde ödeme için zorluyorlar. Güven vermek için birkaç kere geri ödeme yapıyorlar. Daha sonrasında engelleyip kayboluyorlar. Dekontlar ve bütün mesajlar ekran görüntüsü alındı. Hepsini tek tek avukata verdim.

Ferda
Ferda
09 Kasım 2024 03:38

Hem CİMER'e hem de avukata verdim. Suçluların isimleri n*** b***, e*** g***, H*** v***

Yorumlar (5)

Çağın
Çağın

Aynı sistemin içindeyim şu an seneler geçti sistemler aynı devam ediyor. Gruplardaki kimse gerçek kişi değil. Birine mesaj atarsan seni şikayet ediyorlar telegram listende olmayan birine mesaj atmanı belli bir süre engelliyor. Verdikleri paraları alıp hiçbir ödeme yapmadığınızda mağdur olanların paralarını çatır çutur yemiş oluyorsunuz.

Bir sonuca ulaşan var mı?

Ayşe
Ayşe

Merhaba, bir sonuç alabildiniz mi bilgilendirirseniz sevinirim

Abdullah
Abdullah

Bir sonuç elde ettiniz mi bende aynı durumdan mağduriyet yaşadım, nereye nasıl başvuru yaptınız

Halil
Halil

Peki avukat bir sonuç elde eder mi yani bir şey çıkar mı

İbrahim
04 Ağustos 2024 23:40