Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Elektrik Kesintileri Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Sürekli Elektrik Kesintileri Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Büşra
21 Kasım 2024 11:13

Enerjisa biz insanlarla dalga geçiyor. Planlı kesintinin olacağını belirtip özellikle bu cağda 8 saat süren bir kesinti yapacağını mesaj ile bildiriyor saat arası 09:00 ile 17:00 arası olup sonra bu kesintinin aynı tarih için yapılacak kesintinin iptal edildiğini mesaj ile bildiriyor. Devamında hanemizde elektrik olmadığı için müşteri hizmetleri ile iletişime geçiyorum ve görüşme sağlandığında planlı kesinti gözüktüğünü bildiriyorlar. O zaman böyle bir mesaj neden atılıyor. Siz dalga mı geçiyorsunuz. Bakın defalarca şikayetlerimiz mevcuttur. Bina ve hane olarak kayıt alınan her görüşme incelenebilir ve ne kadar çok şikayet ettiğimizi görebilirsiniz. Ankara gibi büyük bir şehirde büyük bir ilçesinde yaşayıp böyle olması çok şaşırtıcı ve sürekli sorun tekrarlıyor. Defalarca ürün yanmaları. Düşük voltaj gibi sürekli enerji kesintisi gerçekten bıktık. İyi bir hizmet veremiyorsanız ya ekibinizi değiştirin ya da bu sorunları çözün. Defalarca ettiğimiz şikayetlerin bir sonu asla gelmiyor. Sürekli aynı hata tekrarlanıp duruyor. Verimli hizmet alamıyorsam insanlarla dalga geçer gibi davranıyorsanız sizde ciddi bir sorun var demektir. Bu tüm yaşanan olaylardan Enerjisa sorumludur. Hasta olanımız çocuğu olanımız var kış gününde bu kadar kesinti kabul edilebilir değil. Çünkü sürekli sürekli elektrik kesintisi oluyor. Lütfen yetkili bir müşteri temsilcisi değil gerçekten insanlara önem veren bir kurum ile bir yönetici ile ciddiye alınmak istiyorum.

Cüneyt
09 Ağustos 2025 17:11

19 Mart 2024 11:42

Harun
24 Temmuz 2023 18:25

Sürekli Elektrik Kesintileri Ailemizin Sağlığını Tehdit Ediyor

13 Ağustos 2025 11:24
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Sık Elektrik Kesintileri Nedeniyle Maddi Zarar Ve Cihaz Hasarı

Batuhan