14 Kasım 2023 07:312.837

Tecno marka cihaz aldığımdan beri problem çıkarıyor Güneşli havalar da açık havada çalışmıyor kemdi kendine açılıp kapanıyor programlardan kendi kendine çıkıyor şimdi de ekranda sadece tecno yazısı var açılmıyor da kapanmıyor da cihazı Turkcell'den aldım sıfır aldım daha bir sene olmadı Turkcell'in böyle bir cihazın satışını yapmaması lazım hala taksitini ödüyorum. Bıktırdı inanın. Asla kimse al masın gördüğünüz yerde kaçın. Bu yazıyıda 12 senedir evde sapasağlam duran Samsung dan yazıyorum bilinen markalardan şaşmayın asla denemeyin. Benim sorunuma acil çözüm istiyorum hala garantisi olan bu cihaz için gereken her yere şikayette bulunacağım.

Bengü
14 Kasım 2023 07:41
Eki aç

14 Kasım 2023 13:12 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup destek olmak amacıyla tarafınızla iletişime geçilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Konu hakkında devam edecek süreç boyunca sizinle iletişim halinde olacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

24 Ağustos 2024 09:56

Eşimin telefonu aniden ekran karaldı no command yazıldı. Yenı almışım telefonıda

Tecno Mobile Tecno Markası Hakkında Şikayetim

20 Eylül 2024 03:58799

Tecno markasına ait telefonu yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum. İlk aldığım zamanlarda sürekli kendi kendine açılıp kapanm...

Tecno Telefonun Bitmeyen Sorunları Ve KVK'nın Yetersizliği

3 Nisan 2025 14:422.782

"Büşra hanıma sadece teşekkür ederim. Cihaz garantiden tekrar geldiğinde umarım sıkıntı çıkarmaz. Yoksa kıracağımı sosyal medya da paylaşacağımı dile getirmeme rağmen sabırla dinledi. 6 ay da 3 defa gitmesi kabul edilebilir değil lakin sonraki arıza olayında yardımcı olacaklarını dile getirmeleri bile bana yeterli oldu."

Tecno Telefonun Bitmeyen Sorunları Ve KVK'nın Yetersizliği

Tümünü Gör
Tecno Camon 50 Ultra Her Zaman Ekranda Özelliği Kısıtlaması!

Tecno Camon 50Ultra Her Zaman Ekranda Özelliği Kısıtlaması!

Orhan
Tecno Mobile PUBG Mobil Jiroskop Kesilme Bloklama

Tecno Mobile PUBGMobil Jiroskop Kesilme Bloklama

Muhammed
Tecno Spark Slim 5g Hüsranı!

Tecno Spark Slim5g Hüsranı!

Ali
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno TelefonKapanıp Açılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon VFold 2 Ekran Hatası!

Fedakar

Öne ÇıkanKonular