Eylül sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Telefonun Android Sistemi Sorunu

12 Nisan 2024 00:49
Eylül'ün Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Telefonumun modeli Tecno Camon 18. Ve bu telefonda o kadar çok problemim var ki. Öncelikle geçen sene yani 2023 yılında ilk başta telefonum kendi kendine kapanmıştı. Geri açmaya çalıştığımda ve yeniden başlatmaya çalıştığımda açılmadı, ekranda sürekli tecno yazısı verildi. Aldığım yere tamire verdim çünkü hala garantisi dolmadı. Bir hafta sonra telefonu geri iade aldım Tamir edilmiş bir şekilde ve bana sorunun telefonun Android sistemi çöktüğü için olduğunu söylediler. Ve telefon tamir edilse bile yeniden başlattığımda veya kapattığımda açılma süresi 5-10 dakika süre içindeydi. Telefona bir şey olacak korkusuyla telefonu yeniden başlatmaktan bile korktum. Şimdi yine 2024 12 Nisan saat 00.15 gibi telefon dondu ve kendini yine yeniden başlattı ve geri açılmadı. Bir 10 dakika süre ardından yine açıldı. Telefonun garanti süreside bitti. Tamir edilmesine rağmen telefon neden böyle? Telefonumun değiştirilmesini istiyorum.

12 Nisan 2024 11:50 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konu incelenerek takip eden ilk iş gününde tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Ramazan bayramı nedeniyle ilk çalışma günümüz 15 Nisan Pazartesi'dir. İyi bayramlar dileriz. TECNO Türkiye

15 Nisan 2024 19:08

Sorunum hala çözülmedi veya bir cevap gelmedi?

16 Nisan 2024 13:02
17 Nisan 2024 10:37
17 Nisan 2024 17:20

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

17 Nisan 2024 17:25

Teşekkürler

17 Nisan 2024 17:48

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

10 Ocak 2025 23:06

26 Ocak 2025 23:13
Seda sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 12:51

31 Aralık 2024 16:32