14 Kasım 2023 20:354.078
Emel'in Teşekkür Mesajı
Çözüm odaklı iletişim için teşekkürler.

Tecno spark 10 Pro telefonu alalı birkaç hafta oldu. Wi-Fi sorunu var. Kendi kendine ağdan çıkıyor. Bağlan dediğinde bağlanmıyor. Kendi kendine bağlanması bazen yarım saat sürüyor. Onda da 5 dakika sonra tekrar çıkıyor. Bu kadar para verip böyle saçma bir sorun yaşamak resmen işkence. Sorunu düzeltemiyorsanız paramı iade edin.

1 Destek
15 Kasım 2023 09:50 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar incelenerek yetkililerimiz tarafından en kısa sürede size dönüş sağlanacaktır. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

15 Kasım 2023 10:32

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

15 Kasım 2023 10:38

Çözüm odaklı iletişim için teşekkürler.

Tecno Mobile Wi-Fi Sorunu Yaşıyorum Lütfen Çözüm Sağlayın

6 Mart 2024 21:262.523

"Çok teşekkürler gerçekten çok işime yarayan bir hizmet oldu şu anlık her şey güzel :)"

Wi-Fi Bağlantı Sorunu İle Mağduriyet

Ali
10 Ekim 2024 12:391.552

"Tecno'dan Mustafa beyin ilgi, alaka ve sorunun çözümü noktasındaki tutumundan çok memnun kaldık teşekkürler"

Wi-Fi Bağlantı Sorunu İle Mağduriyet

Tecno Mobile Tekno Spark 10 Pro Wi-Fi Çekmeme

Cengiz
2 Mart 2024 19:332.992

Tecno Spark 10 Pro kullanıyorum, 3 ay önce aldım. Wi-Fi çok yavaş; ayrıca, bazen açılışlarda geç açılıyor. İlk günlerde ...

Tecno Mobile Kendi Kendi Kendine Bir Önceki Menüye Gidiyor Ve Kasıyor

Mesut
26 Eylül 2024 15:071.163

1 hafta önce Tecno 10 Pro aldım. Telefon kendi kendine geri çıkıyor, internet çekmiyor. Aldığıma çok pişmanım. Şu an bil...

Tümünü Gör
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno TelefonKapanıp Açılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon VFold 2 Ekran Hatası!

Fedakar
Tecno Spark 40 Pro Pişmanlık

Tecno Spark 40Pro Pişmanlık

Ufuk
Tecno Spark Kamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno SparkKamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Pova Neo2 Güncelleme Gelmiyor

Tecno Pova Neo2Güncelleme Gelmiyor