Gazi sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Tekno Pova Ekran Kapalı İken Işığın Yanması

08 Ağustos 2023 22:51

Tekno pova markalı telefonum ekran ışığı sönüp telefon kilitlendiği zaman kendi kendine bildirim vs gelmeden neredeyse aralıksız yanıp sönüyor birkaç kişi aynı konudan şikayetçi olup şahıslara bildirilmiş bana da yardımcı olunursa sevinirim. Ayrıca evde Wi-Fi ye bağlandığımda evde diğer cihazlar bağlantısı sorunu yaşamadan interneti kullanırken bende sürekli wi-fi bağlantı sorunu oluşuyor. Konu hakkında yardımcı olunursa sevinirim.

09 Ağustos 2023 11:51 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar incelenerek yetkililerimiz tarafından en kısa sürede size dönüş sağlanacaktır. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

09 Ağustos 2023 17:00
10 Ağustos 2023 11:58

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Emre sonuçtan memnun

27 Ağustos 2023 13:03
"Sorunu netten bulup çözdüm müşteri temsilcisinin arayıp ilgilenmesinden memnun oldum. Teşekkürler..."
Ferhat sonuçtan çok memnun

25 Mart 2024 09:52
"Teşekkürler sorunum düzeldi"
Mustafa sonuçtan çok memnun

19 Mart 2024 09:11
"Hızlı dönüş yapmanıza çok teşekkür ediyorum. Sorunumu da adım adım anlatıp çözen temsilci Büşra hanıma da ayrıca teşekkür ederim."
Murat sonuçtan çok memnun

18 Nisan 2024 09:42
"Beni arayarak yardımcı oldular teşekkür ederim."