Recep sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Camon Ekran Desen Mobil Şifre Devre Dışı

27 Haziran 2023 22:35

Tecno Camon 16 Premier cihazım ekran desen şifresi durduk yere mobil şifre devre dışı oldu yazıyor. Bunun için Ankara Kızılay'daki KVK servisine gittim ve gerekli ilgi ve muameleyi göremedim. KVK'daki teknik servis bana ürün hakkında fazla bilgisi olmadığını söyledi ve format atılacak dediler. Benim sorunum format değil. Cihazımda dosya, resim, videolar ve şahsıma ait bilgiler var. Benim için bunlar önemli dedim. Cihaz ekran şifresini yazılım ile kurtaralım dedim. KVK ilk kez böyle bir şey duyduklarını söyledi. Sonrasında Tecno müşteri hizmetlerini arayarak şikayet ve görüşlerimi bildirdim. Kimse yardımcı olamadı. Bu yaşadığım olay ne kadar gereksiz ve hoş olmayan davranıştı.

29 Haziran 2023 08:24 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konu incelenerek takip eden ilk iş gününde tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Kurban bayramı nedeniyle ilk çalışma günümüz 3 Temmuz Pazartesi'dir. İyi bayramlar dileriz. TECNO Türkiye

03 Temmuz 2023 14:43

Sedat
Sedat

Aynı hatayı bende de yaptı Camon 30 var bende de hatta fabrika ayarlarına sıfırladım sildim her şeyi. Sıfırdan kuruluma geçiyor sonunda ilk desen girin diyor açılmıyor telefon

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2025 08:40
garanti-kapsamindaki-telefonuma-haksiz-ucret-talebi-ve-servis-magduriyeti-2.jpg
garanti-kapsamindaki-telefonuma-haksiz-ucret-talebi-ve-servis-magduriyeti-1.jpg
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 13:50
Murat sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 02:40
Tecno Mobile Servis Sorunu!