Tecno Camon 18 Reset Ekranından Çıkmıyor. Açılmıyor

Tecno Camon 18 Reset Ekranından Çıkmıyor. Açılmıyor
28 Ağustos 2024 15:32

Telefonum sistem durduruldu hatası verdi. Kilit ekranına geçiş yaptım. Şifremi kabul etmedi. Doğru olmasına rağmen yanlış dedi. Ben de yeniden başlattım. Reset ekranına geçirdi. ''Can't to load Android system. Your data may be corrupt. İf you continue to GET this message, you may need to perform a factory data reset and erase ALL user ata stored on this device.'' böyle bir yazı geldi. Hiçbir şekilde açılmadı fastboota da geçmiyor. Ben verilerimi geri istiyorum. Telefon da sizin olsun. Ben içindekileri istiyorum. Müşteri hizmetlerini aradım hanımefendi kargo yönlendirdiğini söyledi ancak adresimi bile sormadı. KVK ya göndereceğiz dedi orayı aradım sözde kargo numarası bulup atıyordu ondan da dönüş alamadım. Bu telefonda yaşadığım kaçıncı sorun. Daha öncelerinde de güncelleme ile ilgili sorun yaşamıştım. Verilerinizin elinizi sürmeden silinmesini istiyorsanız alabileceğiniz bir telefon markası. Tebrikler.

28 Ağustos 2024 15:50 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar incelenerek yetkililerimiz tarafından en kısa sürede size dönüş sağlanacaktır. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

28 Ağustos 2024 16:15

Tecno Camon 18: Sistem Hataları Ve Büyük Maddi Kayıp

17 Şubat 01:17
Deniz sonuçtan çok memnun

Tecno Telefonun Bitmeyen Sorunları Ve KVK'nın Yetersizliği

03 Nisan 14:42
"Büşra hanıma sadece teşekkür ederim. Cihaz garantiden tekrar geldiğinde umarım sıkıntı çıkarmaz. Yoksa kıracağımı sosyal medya da paylaşacağımı dile getirmeme rağmen sabırla dinledi. 6 ay da 3 defa gitmesi kabul edilebilir değil lakin sonraki arıza olayında yardımcı olacaklarını dile getirmeleri bile bana yeterli oldu."
Tecno Telefonun Bitmeyen Sorunları Ve KVK'nın Yetersizliği

13 Aralık 2023 20:47
Nurselin sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 10:54