Tecno Mobile İnternet Stabil Çalışmıyor, Yükseliş Ve Düşüş Aşırı Kararsız

22 Mart 2024 13:41

Ürünümü servise gönderdim arıza onarıldı deyip geri gönderdiler. Cihazda gram değişiklik yok sorun olduğu gibi devam ediyor. İnternet hızı hala stabil değil. İnternet hızında ki kararsızlık hala devam etmekte. Resmen telefonu fabrika ayarına sıfırlayıp yollamışlar başkada bir işlem yapılmamış. Yanlış anlaşılmasın ama cihazı yapamıyorsanız beceremedik demek çok zor olmamalı bu ayıp bir şey değil. Bu kadar parayı rezil olmak için vermedik. İade işlemi başlatmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Telefonu bu haliyle kullanamıyorum cihaz kusurlu ve düzelmiyor. Sizlere video göndereceğim lütfen ilgilenirseniz çok sevinirim. Bu şekilde bir şey yapamıyorum çünkü. Zaman zaman videolarda kalite düşüşü hem sosyal uygulamalarda yüklenmeme hem de oyunlarda (Avrupa serveri) olmasına rağmen 90ms i aşan değerlerde ping li şekilde oyun oynatıyor ve bağlantı kopmasına neden oluyor. Gerçekten ilgilenirseniz çok sevinirim. Bu telefona bu parayı verirken CPU ve GPU suna güvenip verdik ama maalesef ki internet problemi her işimi yavaşlatıyor kimi zaman engelliyor.

22 Mart 2024 14:02 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

22 Mart 2024 16:18

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Nurselin sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 10:54
Hayrettin sonuçtan çok memnun

Hayrettin
20 Temmuz 2023 18:40
"Sorunu bildirdiğim akşamın sabahı beni arayarak servise yönlendirdiler. Daha önce de söylemiştim ürünlerinin arkasında olmaları güven verici.teşekkürler"
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sürecinde İlgisizlik Ve Müşteri Mağduriyeti

28 Mayıs 10:43
Mir sonuçtan memnun

16 Temmuz 2023 15:22
"Şikayetvar kralsın Hem Şikayet Var'a hem de firma yetkilisine teşekkür ediyorum."

15 Ocak 2024 19:32