Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

TCL TV 65C745 Ekran Görüntü Hz Sorunu Ve İade Sureci Hala Başlatmama

TCL TV 65C745 Ekran Görüntü Hz Sorunu Ve İade Sureci Hala Başlatmama
07 Temmuz 2024 01:25

Yaklaşık 50 bin TL'ye alınmış ürün, nasıl yüksek görüntü kalitesi 144 Hz ise tam tersi kötü bir görüntü deneyimi sunuyor. Hızlı sahnelerde hareket kaybı ve bulanıklık yaşanıyor. Kanalların uyduda çekmemesi gibi sorunlar yaşatıyor. Servis hiçbir türlü sorunları kabul etmedi maalesef ve en son tüketici hakem heyetinde haklılığımız ortaya çıktı. Ürün kusurlu bulundu. 15-20 gündür hala TCL'yi bekliyoruz. Satın aldığımız yere MediaMarkt'a iade işlemi için onay versin, hiçbir cevap yok. Lütfen iadeyi başlatın TCL.

16 Temmuz 2024 10:38

Merhaba Hakem Heyeti kararından lehime sonuçlanan karardan sonra yaklaşık bir aydır hiçbir cevap alamadığım TCL ve cevap alsamda hiçbir ilerleme kaydedemediğimiz Media Markt Forum İstanbul şubesine karşı bugün haciz yoluna başvurdum artık yine mahkemeler üzerinden çözüyoruz TCL ve Bilkom servis destek kalitesini anlayın iste.

26 Ağustos 2024 20:45

Sonuç: merhaba lehime sonuçlanan Tüketici Mahkemesi kararı ve arkasından haciz yoluyla urunu iade ettim ve simdi adı s ile başlayan Kore markasi TV yi aldım ve muhtesem bir görüntü kalitesi canlılık parasını fazlasıyla hak ediyor olay bu paramızla rezil olmuyoruz. İade ettiğim TV de servisin anlattığı TÜRKSAT'ın üstüne attığı hiçbir sorun yok yok kanallar çekmez hareketler bulanık görüntü netlikten uzak hep pes ettirmek bezdirmek maksat velhasıl ben sorunumu çözdüm bir daha TCL gibi TV Bilkom gibi asla yardımcı olmayan bir servis gibi bir markanın kapısından aman.

Yorumlar (6)

Sercan

Bende diyorum benim gözde mi sorun var bir ton para veriyoruz görüntüye bak Tek yol iade demek ki

Serdar

Abi nasıl iade edebildiniz benim iadem kabul edilmiyor aynı TV de bende sorun yaşıyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne ne yazdınız da kabul gördü

Sercan

İade ettim LG qned 55inç TV ile değişim yapıldı Sorun kalmadı

Seçkin

Aynen öyle kardeş 40 50 bin verip o çileyi cek Mac izlerken sahanın zemini bile garipti yılmadım uğraştım kurtuldum simdi hiçbiri yok kendi kendini yemiyor insan şimdiki beklediğimden çok çok ustun kalite görüyoruz seste izlemede her açıdan kurtula biliyorsanız kurtulun.

Serkan

Abi 144 Hz sadece PlayStation Xbox oyun bilgisayarı HDMI 2.1 den bağladığın zaman 144 Hz de kullanabilirsin normal TV kanallarında televizyon paneli 60 hz olarak çalışır ve 4K yayın olmadığı için görüntü kalitesi sen kötü gelebilir YouTube'dan bir 4K video açarsan kalitesi gayet başarılı

Seçkin

Merhaba kardeşim öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Simdi hz olayına gelince bende biliyorum güzel kardeşim 144 hz in oyun gibi şeyler için olduğunu ama normal yayınlarda az bir hızlanmada sahnelerde hareket kaybı ve bulanıklaşma oluyor bunları bu üst seviye TV ler düzeltemeyecekse bunları almanın anlamı yok zaten o zaman. Gider 60 hz alırsın bir suru para vermessin kaldı ki is yerimde Samsung var onda hiç hiç böyle sorunlar görmedim. TV de zaten uydudan izlemeyi bıraktım dediğimi ancak TV ye gelip izlersen anlarsın görüntüde sıkıntı var suratla bir garip cızırtılı bunu izleyeceğime gider BES bin liralık TV izlerim daha iyi paramla rezil olmam canim kardeşim benim vel hasıl is yerimde dediğim gibi başka TV var kardeşim karşılaştırdım hem de QLED değil görüntü normal gayet güzel sadece bunun rengi iyi oda QLED olmasından vel hasıl bu TV sıkıntılı kardeşim bir daha asla bildiğim markadan şaşmam zaten şaşmıyordum da çevrenin zoraki etkisi iste.

Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon TCL 65c745 Ekran Görüntü Hız Sorunu TV Kanallarının Uyduda Çekmemesi

09 Mart 2024 23:18

TCL Televizyon TCL 55C745 QLED

15 Mart 2024 15:49
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon Memnuniyetsizliği

28 Mayıs 10:27