Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 18:25

TCL markasının 65C745 65 model televizyonunu Amazon üzerinden satın aldım; ancak televizyonda iki ölü piksel ve lekeler bulunmaktaydı. Servis gelerek rapor hazırladı ve iki gün sonra bana DOA (Dead On Arrival) belgesini sundular. Her şey onaylı olduğu halde ve Amazon'a durumu bildirmeme rağmen, Amazon stokta olmadığı için işlem yapamayacaklarını, sadece iade alabileceklerini belirttiler. Üreticiden destek istediğimde ise sadece satıcıdan destek alabileceğimi, üretici kaynaklı sorunda bile üreticinin değişim veya üst model teklif edemeyeceğini ifade ettiler. Bunun üzerine satıcı olan Amazon'la tekrar iletişime geçtim. Amazon'un stoğuna yeni ürün gelmiş ve nezaket göstererek ürünü değiştirdiler. Ancak değişim ürününde de farklı sorunlar yaşadım. Ekranda yeşil bir pikselin olduğunu ve video izlerken ekranda renk cümbüşünün yaşandığını, videonun arkada oynadığını ancak görüntülenemediğini fark ettim. Bu durumu TCL'ye bildirdim. Ya bu seride bir hata var ya da firma televizyon üretiminde başarısız. Müşteri hizmetleri de yalnızca kayıt açıyor, başka bir işlem yapamıyor. TCL markasına güvenerek satın almıştım ve üç aydır bu sorunlarla uğraşıyorum. TCL Türkiye'den destek bekliyorum.

Recep

Bende 65c 745 serisine bakıyorum çok mu sorunlu ya

Ahmet

Yani elime 2 tane 0 sıfır geldi ikisinde de sıkıntılı ölü pikselleri çok onun haricinde TV güzel

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Televizyonda Oluşan Ölü Piksel Sorunu Çözülmüyor

03 Ekim 13:49
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sonrası TCL Televizyonumda Kalıcı Arıza Ve Yüksek Onarım Ücreti Hayal Kırıklığı Yarattı

24 Nisan 08:47
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 16:33