Eda sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon TCL Servis Hatasını Telafi Etmiyor

13 Mart 2024 13:25

Bir yıl bile olmayan TCL 65C735 65 inç televizyonumuz var. Yaklaşık iki hafta önce, ekranın içinde siyah bir leke sorunu nedeniyle servise gönderildi ve televizyon eve geldiğinde panel temizliği yapıldığı söylendi. Buraya kadar bir sorun yok. Ancak servisten gelen televizyonumuzun kenar çevresinde çizikler ve soyulmalar meydana gelmiş ve bu şekilde teslim edilmiş. Ürünü bize teslim eden kişi, durumu fotoğrafladı ve TCL ile görüşmemizi önerdi. Biz de TCL müşteri hizmetlerinin yönlendirmesiyle değişim talebinde bulunduk. Ancak bir haftadır bekletildikten sonra talebimizin reddedildiği söylendi. Servis, çerçeve değişimi yapılacağını belirtti. Ancak bu ürün evimde çizilmedi; servis hatası olduğu ve tamiri kabul etmememin en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum. Tüketici olarak güvenerek servise gönderemeyeceğimiz bir durum söz konusu. Şu anda mecburen tamiri kabul etmem bekleniyor.

16 Mart 2024 14:24

Tüm bu anlattıklarıma ek olarak çerçeve için servis incelemesine giren TV de ana kart arızası tespit edilmiş bunu da yine kendimiz arayarak öğrendik ve benim evimdeyken cihaz çalışır durumda idi değişim yapılması gereken bir konu inşallah marka bunu dikkate alır çünkü TV mizi servise göndermenin mağduriyetini yaşıyoruz gerçekten şaka gibi

29 Mart 2024 12:00

Servis çerçevemizi sıfırı ile değiştirmeye ikna etti bizi ancak değiştirmeden parça boya yaparak getirmiş onu da tüm çizikler için yapmamış 20 gün bekledik be ürün elimize aynı şekilde geldi sorunumuzu gerekli mercilere taşımaktan başka çaremiz kalmadı maalesef

Göktuğ sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 00:09

TCL Televizyon Yetkili Servis Sonrası Yeni Sorunlar ve Mağduriyet

26 Mayıs 2025 14:10
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 22:36
İpek sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Olmayan Tozlanma Nedeniyle Kararan TV Ekranı Ve Yetersiz Servis Desteği

05 Temmuz 2025 14:40
garanti-kapsaminda-olmayan-tozlanma-nedeniyle-kararan-tv-ekrani-ve-yetersiz-servis-destegi-4.pdf
garanti-kapsaminda-olmayan-tozlanma-nedeniyle-kararan-tv-ekrani-ve-yetersiz-servis-destegi-2.jpg
Saygın sonuçtan çok memnun

18 Haziran 2023 16:13
"TCL gibi bir dünya markasının mağdur etmeyeceğinden emindim. Sadece ilk incelemede sorun yanlış tespit edildi diye düşünüyorum. Değişim talebim onaylandı. İletişim merkezinin ilgi ve yaklaşımı için ayrıca teşekkürler."