Ebru sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon Donma Sorunu Ve Yetersiz Bilgilendirme

07 Ekim 2023 13:50

Selamlar, TCL 58P635Gtv 2.05.23 tarihinde kuruldu. Kurulum sonrası televizyonda donmalar olmaya başladı, baştan sorun olmadı ama devamında TV izleyemez olunca konu ile ilgili müşteri hizmetlerini aradım, 14.08.23 tarafında randevu talebi oluşturdum. Ama beni arayan olmadı. Ardından 16.09.23 de tekrar talep oluşturdum ve eşimin şikayet vara da yazması ile cihazı kontrole geldiler. Yazılımsal sorun olduğunu, yazılıp isteneceğini söyleyerek cihaz 19.09.23 tarihinde teknik servis tarafından alındı. Üzerine TCL müşteri hizmetlerini arayarak sürekli kontrol altında tutmak istedim, parça beklendiği söylenip durdu. TCL müşteri hizmetlerine Servisle görüşülerek tarafıma bilgilendirme yapılmasını istedim. 2 kere aradım, 2 sinde de dönüş yapılacağı söylendi ama tabii ki dönüş olmadı. Bugün 07.10.23 tarihi itibari ile Salı günü 21 gün doluyor. Kendim Kocaeli teknik ile görüşme yaptım ve cihazın yazılımı atıldığı sorunun giderilmediği 26.09.23 tarihi ile ana kart arızası olduğu tespit edilmiş. Ve şu an ana kart beklenmekteymiş. Tüm bu süreçler için tarafımıza yeterli bilgilendirme yapılmadı ve sürekli biz üstüne düştük buna rağmen ben tam cevabı 07.10.23 tarihinde alabildim. 10.10.23 Salı günü 21 günlük süreç tamamlanıyor ve bununla ilgili TCL in nasıl bir yol izleyeceğini bekliyoruz. Mayıs ayında kurulmuş ve ağustos ayında arıza veren bir TV ve asıl sorun ana kart oluyor. Üretim sonrası nasıl kontrol yapılıyor da bu ürün 3 ay içinde arıza verebiliyor. Cihazı aldığımızda herkes neden TCL aldınız derken savunucusu olduk, TV den çok memnun olduğumuzu söylüyorduk ama şu an tamamen hayal kırıklığı yaşıyoruz. Yorucu bir mağduriyet sonrası sorunları paylaşalım ki bir an önce aksiyon alınsın istiyoruz. ( Bu arada yüklenen video sessizdir, telefondan izlemeye devam ettiğim için ses vardır. Yayın donduğunda ses de gidiyor TV kendi açılıp kapanana kadar müdahale edilememektedir. )

Ebru
11 Ekim 2023 16:21

10.10.23 itibari ile 21 gün sürem doldu. Hala teknik servis ve müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmelerde bir sonuca varamadım.

19 Ekim 2023 17:59 (Şikayetten 12 gün sonra)

Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
18 Temmuz 2024 20:58
Ela sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon Yeni TV'm 1 Haftada Arızalandı Ve Servis Bahane Üretti!

01 Aralık 2023 15:51
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 18:35

30 Kasım 2023 14:07
Kıvanç sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 13:30