Asilkan sonuçtan çok memnun

01 Kasım 2023 22:22
Asilkan'ın Teşekkür Mesajı
“Yetkililerden Olcay hanım çok yardımcı oldu. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim”

TCL 50inch Android TV sahibiyim memnunum ancak TV bölümünü açtığım zaman ekranda global top 2 TV diye bir bölüm çıkıyor. Bir sağa bir sola gidiyor ve hiç kaybolmuyor. Acil yardım bekliyorum. İzlemede sıkıntı yaşıyorum sorunum için yardımlarınızı bekliyorum.

Asilkan
01 Kasım 2023 22:15

Tekrardan merhaba, sorun çözülmüştür. Sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için de yazıyorum. Kumanda ayarlara tıklanmalı, ardından sisteme tıklanmalı, çıkan listeden ortama tıklanmalıdır. Ortama tıklandıktan sonra "mağaza" seçili olan yeri "Ev" olarak değiştirilince sorun ortadan kalkmıştır.

02 Kasım 2023 13:52 (Şikayetten 15 saat sonra)
Asilkan
02 Kasım 2023 14:04

Emir

Merhabalar bende TCL 58 inç TV kullanıyorum çok memnunum ancak kanal sıralamasında izlemediğim ya da TV listesinde istemediğim kanalı kanalı sildiğimde rakamlar arasında atlamalar oluyor mesela 1 2 3 3 5 diye giderken 15 geçiyor bu sorunu çözemedim

Fulya

Teşekkürler bizde de vardı çözüldü

Onur sonuçtan çok memnun

22 Kasım 2023 21:30
"Sorunum çözüldü TLC ailesine teşekkür ederim çok ilgili ve hızlı problem çözebiliyorlar tebrik ederim."
Okan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2024 20:53
TCL Televizyon TCL Android TV Ekranım Karardı.
TCL Televizyon TCL Android TV Ekranım Karardı.

TCL Televizyon Sağında Ve Solunda Reklam

01 Haziran 2023 22:48