Cenk sonuçtan çok memnun

BİM'deki TCL TV Lerin Panelleri Sorunlu.

BİM'deki TCL TV Lerin Panelleri Sorunlu.
30 Ağustos 2023 12:30

Selam TCL yetkilileri ve sevgili TCL almayı düşünen arkadaşlar. 27 Temmuz tarihinde BİM'den 58P633 model bir TV aldım. Kurulumdaki arkadaşların ısrarına ve bu TV normal demesine rağmen paneldeki ışık sızması konusunda direttim ve rapora yazdırdım. Değişim kararı çıktı. O TV'ye ait olabileceğini düşünerek aynı TV yi yeniden başkası ile değişim yoluyla aldım. 15 gün önce kurulumu yapıldı. Yine aynı arkadaşlar geldi. Daha TV açılırken normal uydu kanalında bir resim alıp bak normal demeler. Öncekinde vardı ama bu iyi demeler. (öncekine de normal diyen adam şimdi evet ya vardı onda diyor)
Şimdi gelelim meseleye. TV aynı şekilde ışık sızmasına sahip. Hatta bazen bulutlanma dediğimiz durumlar da mevcut. İncelememe fırsat vermeyen, kurulumu yapıp kaçmaya çalışan servis baskısı ve kaç kere değiştireceğiz şimdi düşünceleriyle imzaladım formu. Şimdi ise her izlediğimde midem bulanıyor. Ben teknolojiden anlamayan biri değilim. Bu kadar inceledim. A*** H******'nın tavsiyesi ile bu TV yi seçtim. TV özellik olarak güzel. Ama paneller arızalı. Ya TCL'in kalite kontrol departmanı yok- ki bu mümkün değil- ya da aksine bu departman işini iyi yapıyor. Bu şekilde hatalı panelleri ayırıp p635 kodlu ürünü p633 kodu ile BİM'de daha ucuza satıyor. Farklı 2 ürünün aynı panel sorununa sahip olmasının başka izahı yok. BİM'den bu ürünü hatta TCL almayı düşünenlerin aklında kalsın. Direct LED, va panel bir TV de olmaması gereken bu durum mevcut. Aklımdaki soru şu. Bu defolu ürünü aldık. TV piyasasının altında bir fiyat ama bizler için hatırı sayılır bir para ödedik. İleride ne olacak. Bile bile lades yapmamın rahatsızlığını sizlerle paylaşmak istedim.
Saygılarımla.

profile profile
04 Eylül 2023 12:51 (Şikayetten 5 gün sonra)

Buğrahan sonuçtan hiç memnun değil

TCL TV Değişim Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Çelişkisi

19 Ekim 2024 20:43
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

TCL 43 L5a Pişmanlığı

09 Şubat 2024 14:36

04 Ekim 2023 19:44
Recep sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 10:34
TCL Televizyon TCL 65c645 TV'de Işık Sızması
Metin sonuçtan hiç memnun değil

BİM Ve TCL TV: Hayal Kırıklığı Ve Çözüm Bulamama

17 Aralık 2024 21:38