Tuğçe sonucu yetersiz buldu

TCL MT40X Çocuk Akıllı Saat Görüntülü Arama Yapmıyor

11 Ocak 2023 12:39

Oğluma hem yeni bakıcısını takip edebilmek, hem konumunu takip edebilmek için TCL MT40X akıllı saat satın aldık. Görüntülü olarak konuşabilmek için özellikle tercih ettiğimiz bu saate de hatırı sayılır (! ) bir miktarda para ödedim. Saatin hiçbir özelliğini kullanamıyorum. Ne görüntülü arama, ne doğru konum, ne de güvenli bölge. Bin pişman olduk. Aldığımız fiyatın 5te 1ine arkadaşımın oğluna aldığı Çin malı saat bile daha iyi çalışıyor. Her fonksiyonunu kullanıyorlar. Müşteri hizmetlerini aradım geçen hafta uygulamaya yeni sürüm gelecek düzelecek dediler, hala bir düzelme yok. İade edeceğim. Bilseydim çok daha ucuza bir akıllı saat tercih ederdim. Param cebimde kalırdı, hem de kullanabiliyor olurdum. Şu anda asla çocuğumla görüntülü görüşemiyorum, konum da hatalı.

11 Ocak 2023 12:45 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili, çözüm merkezimiz sizinle e-posta aracılığı ile irtibata geçecektir. Saygılarımızla, TCL Teknik Destek

11 Ocak 2023 13:40

Müşteri hizmetleri ile geçen hafta da iletişime geçtim. 2-3 gün içerisinde çözüleceğini söylediler, değişen hiçbir şey yok. Az önce tekrar aradım uygulamanın onayı bekleniyor yakın zamanda düzelecek dediler. Ne kadar yakın zaman? Bu nasıl bir çözüm?

16 Ocak 2023 09:32

Sorun hala çözülmedi. Arayan ya da geri dönüş sağlayan da olmadı. Hala kullanamıyoruz. Kötü bir deneyim. Alma hatasında bulunmayın.

02 Ağustos 2023 09:45

Firmanın uygulaması düzeldi, şu anda görüntülü konuşmada bir sorun yaşanmıyor.

Samet

Aynı sorun bizde de devam ediyor sunucuya bağlanamıyor diyor bir pişman olduk siz çözebildiniz mi

TCL Movetime Akıllı Saatte Sürekli Arama Ve Meşgule Düşme Sorunu

19 Aralık 22:58