Tülay sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 14:22

Yaklaşık 1 yıl önce Maltepe Park Tchibo'dan lékué hermetik marka yemek kutusunu bin tl gibi bir ücrete aldım. Fakat bu kutular zamanla kapakları kapanmamaya başladı. Maltepe Park Tchibo'ya ürünü götürdüm ve fabrikasına göndereceklerini söyleyip teslim aldılar.

Ürün geri geldiğinde ise üretim kaynaklı bir sorun olmadığı açıklamasıyla değişim yapamayacaklarını söyleyerek teslim ettiler. Bulaşık makinesinde hiç yıkamadığım bu ürünlerin kullanım hatası nasıl olabilir ki? Çalışanların hiçbir bilgisi yok. Elime tutuşturulan bir kağıtla yazan baştan savma bir açıklamayı kesinlikle kabul etmiyorum.

Sosyal medyadan sesini duyuran ve binlerce insana ulaşarak hakkını arayan insanları daha iyi anlıyorum umarım bu yolu seçmeme gerek kalmaz. Doğru düzgün bir muhatap ile tarafıma ulaşılması ve ürünümün değişimi için gereğinin yapılarak mağduriyetimin giderilmesi hususunda gereği, bilgilerinize sunulur.

19 Temmuz 2024 15:49 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın İlgili, Müşterimiz ile görüşülmüş olup, gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Tchibo Müşteri Hizmetleri

19 Temmuz 2024 16:55

Evet arandım ama kesinlikle hiçbir bilgilendirme yapılamadı. Şikayetimi kapatmayacağım.

Esma sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2025 15:03
Tchibo Bulaşık Makinesinde Deforme Olan Atıştırma Kabı Ve Olumsuz Müşteri Hizmeti Deneyimi!

16 Mart 2025 13:23
Tchibo Dayanıksız Bardak Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri!
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Kendi Kendine Çatlayan Tchibo Pişirme ve Hazırlık Setinin Ölçü Kabı

Aysel
14 Kasım 2023 11:51
Kendi Kendine Çatlayan Tchibo Pişirme ve Hazırlık Setinin Ölçü Kabı
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
08 Aralık 2023 21:36
Tchibo Suluğun Renk Değiştirmesi
Tchibo Suluğun Renk Değiştirmesi
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
18 Nisan 2024 09:50