Serhat sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 18:17

Tatilbudur.com dan aldığım hoş görüntülü mekan, tamamen fiyasko çıktı bizi hayal kırıklığı na uğrattı. Ödediğim fiyat a ilaveten 10 bin ekstra harcamak zorunda kaldım. Otel dediler otel yok. Anex dediler bildiğin apart. Show yaparak fazla paraya tatil sattılar. Clup pınara diye çok kötü bir yer. Restoran var, yemekler 4 gün 8 öğün tavuk 🐔 pişmemiş. 4 sabah kete poğaça. Ve restoran yanında kötü kokan bir çöp. Apart Yatakları belinize batan yaylar. Kahvaltı ve yemek 4 günün 3 gününü dışarıda yemek zorunda kaldık. Havuz sistemi demode. Aqua falan yok, çocuk parkı kaydırağı var. Tatilden Ekstra Yakıt ve yemek le beraber 15 bin lira zarar ettim. Tatilbudur.com dan Tatil alırken 100 defa düşünmeyin bence başka firmalardan 10 lira fazlaya alın, başka masraf yapmazsınız. Bu arada plaj ile bizi yerleştirdikleri apart 2 km. Kimse ilgilenmedi. Hiç kimse. Tamamen fiyasko.

03 Temmuz 2023 09:30 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com Müşteri İlişkileri

19 Temmuz 2023 09:06

Elif sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 23:33
Tatilbudur Tatili Bitirmeden Yeni Tatil Satmaya Çalışıyor!
Salih sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 12:24

Gülsüm
28 Ağustos 2023 13:34
Gülnur sonuçtan hiç memnun değil

Tatilbudur.com Güvencesiyle Yaptığım Rezervasyon Alamadığım Hizmet

Gülnur