Tatilbudur Ödeme Yaptığım Halde Rezervasyon Bilgileri Yok

26 Mayıs 2024 18:041.032
Ferhat'ın Teşekkür Mesajı
Merhaba akşam saatlerinde provizyondan ödeme çekildi, Müşteri hizmetlerini aradım. Tekrar aynı şartlarda rezervasyonumu oluşturdular. Yardımcı olan müşteri hizmetleri yetkilisine teşekkür ederim.

26 Mayıs 2024 tarihinde Tatilbudur mobil uygulaması üzerinden tatilimi satın alırken, ödeme onayı verdikten sonra uygulama beyaz ekranda dakikalarca kaldı. Kredi kartımı kontrol ettiğimde tutarın kredi kartından çekildiğini gördüm ama bana ne mail ne de mesaj olarak voucher gelmedi. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattığımda muhasebe birimine durumu mail attıklarını ve beklemem gerektiğini söylediler. Şu an için tarafıma bir dönüş yapılmadı. Tatilimi programlamakta sorun yaşıyorum. Hem uçak biletlerim hem de transferler bu satın almanın içindeydi. Acil tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum.

27 Mayıs 2024 10:06 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

Ferhat
27 Mayıs 2024 14:31

28 Mayıs 2024 17:25

Değerli Misafirimiz, Başvurunuza istinaden birimlerimiz ile görüşmelerimiz sağlanmış olup ,yaşanılan durumun ödemenizin banka provizyonunda kalmış olması acentemize yansımamış olması kaynaklı olduğu tespit edilmiştir. Memnuniyetiniz adına işlemleriniz hızlandırılmış olup ödemiş olduğunuz tutar ile ilgili rezervasyon işlemleriniz tamamlanmıştır. İşlemleriniz sonrası memnuniyet görüşlerinizi iletmeniz acentemizi mutlu etmiştir. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

Ödeme Alındı, Rezervasyon Bilgisi Ve Dönüş Yapılmadı

2 Ağustos 2025 14:34445

2 Ağustos 2025 tarihinde Tatilbudur mobil uygulaması üzerinden 15.876 TL tutarında bir tatil rezervasyonu ödemesi yaptım...

Tatilbudur.com Hatalı Para Çekimi Ve Rezervasyon Problemi

14 Temmuz 2024 13:43811

Merhabalar 13 temmuzda Tatilbudur uygulamasından tatil satın alırken ödeme onayı verdikten sonra ekranda bir süre dondu ...

Tatilbudur Ödeme Olmasına Rağmen Rezervasyon Sorunu

14 Temmuz 2024 16:31683

"Rezervasyonum yapıldı, Tatilbudur ve Şikayetvar a teşekkürler"

Tatilbudur Ödeme Alindi Ama Rezervasyon Olmadı

Emine
Tatilbudur Otelimizin Hali!

TatilbudurOtelimizin Hali!

Osman
Tatilbudur.com Ücretsiz İptale Rağmen İptal Yapmıyor!

Tatilbudur.comÜcretsiz İptale Rağmen İptal Yapmıyor!

İrem

Öne ÇıkanKonular