Deniz sonucu yetersiz buldu

Tatil Sepeti Ve Emc Tur Yanlış Bilgilendirme Ve Araç Sorunu

16 Temmuz 2024 11:56

10.07.2024 - 14.07.2024 tarihli Thassos Adası Turunu Tatil Sepeti üzerinden satın aldık. Turu satın almadan önce EMC Tur'un bu organizasyonu yaptığını öğrendik. Tur ile ilgili aracın büyük şehirler arası otobüslerden olup olmadığını sorduk. Telefonda görüştüğümüz yetkili bize otobüslerin lüks Mercedes tarzı büyük otobüsler olduğunu ve çok konforlu olduğunu iletti. Biz de bu teyidi aldıktan sonra turu satın aldık. Tur günü geldiğinde durağa gittiğimizde gelen aracın Otokar'ın eski bir 'Midibüs'ü olduğunu gördük. Eğer bu bilgi bize bu şekilde verilseydi belki turu almayacaktık. Ya turu satın almamız için Tatil Sepeti'ndeki yetkili hanımefendi bize yanlış bilgi verdi ya da 23 yolcu + 2 görevli (rehber ve şoför) kişilik sayıyı az görünce otobüs değiştirildi. Araç ile ilgili görselleri ekledim, oradan nasıl bir araç olduğunu görebilirsiniz. Araç gerçekten çok çok kötüydü. Öyle aşırı konforuna düşkün biri değilimdir ve çok sık yolculuk yaparım ama 500 km yol gidip bu kadar perişan olduğumu hiçbir zaman hatırlamıyorum. Şöyle anlatayım, 11-12 saatlik kıtalar arası uçuşta bile bu kadar yorulmadım. Araç o kadar kötüydü ki turun ilk günü gittiğimiz plajda boyun bel ağrısı ve uykusuzluktan dolayı hiçbir şey yapamayıp sadece uyuduk. 1 günümüz boşa gitti gibi bir şey. Aracın neredeyse süspansiyonları yok, ayran gibi çalkalana çalkalana yolculuk yaptık. Koltuklar o kadar dar ki emniyet kemerleri kalçamıza batıyordu, yanımızdaki ile omuz omuza gidiyorduk. Ben böyle kötü bir otobüs görmedim. Bu araç en fazla şehir içi servis olarak kullanılabilecek bir araç, bu kadar uzun yolculuklarda kullanılabilecek bir araç değil. Bir daha asla EMC Tur'un organize ettiği hiçbir turu almayacağım. Tatil Sepeti'nden ise hangi organizasyon tur düzenlerse düzenlesin hiçbir şey almayacağım. Şoförümüz ve rehberimiz sağ olsunlar ellerinden geleni yaptılar fakat kullandığımız araç turun yolculuk yapılan zamanlarının eziyete dönmesine sebep oldu.

16 Temmuz 2024 12:30 (Şikayetten 33 dakika sonra)
Deniz
Deniz
21 Ekim 2024 08:41

Dönüş yapılmadı.

Nacide sonuçtan hiç memnun değil

Tatil Sepeti Ekstra Ücretler ve Faturasız Tahsilatlar İle Mağduriyet Yaşadık

29 Temmuz 2025 00:36
Nurten sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2025 11:28

19 Temmuz 2024 14:57

10 Ağustos 2023 12:20
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2025 10:17