Nuri sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 11:27

Taşkesti sularını resmi kurumumuz alıyor yemekhanelerinde ve birçok yerinde bu sulardan ikram ediliyordu. Daha önce bir sıkıntı yoktu. Birçok arkadaşımızın ve ekte resimlerini paylaşacağımız durum ile karşılaştık Alüminyum kapakları sanırım oksitlenmiş. Başta kir zannettik fakat ele bulaşmıyor. Kapalı olanlarda da aynı sorun mevcut. Bu sorunu Taşkesti Sularını arayarak bilgi almak istedik fakat telefona bir bayan çıktı ve size dönüş yaparız demesinin üzerinden neredeyse 1 ay geçti. Bu arada suların son kullanma tarihine yaklaşık 8-9 ay var. Umarım taşkesti suları bu umursamaz tavrından vazgeçip bir açıklama yapar ve halk sağlığını tehdit eden bu duruma bir çözüm bulur.

08 Kasım 2023 11:36 (Şikayetten 2 gün sonra)
08 Kasım 2023 16:24

Cevap kopyala yapıştır bir metinden ibaret soruna ilişkin hiçbir açıklama yok

13 Kasım 2023 19:14

Müşteri temsilcisi sağ olsun aradı ve konu ile ilgili detaylı mail gönderdi merak ettiğim konu bu yazılanlar neden burada paylaşılmıyor, ben paylaşayım Bardak su üst folyolarında yaşanılan beneklenme/kararma problemi ile ilgili telefon görüşmemize istinaden geri dönüş yapmaktayız. Bardakta görülen beneklenme/kararma eski tedarikçimizden kaynaklanan bir sorundur. Sorun görülen bardaklar ve görülmeyen bardaklarda yaptığımız incelemelerde sağlık açısından bir sorun yoktur. Sorun ilk üretim esnasında görülmemekte ve zamanla ortaya çıkmaktadır ve görsel olarak rahatsız edici bir görüntü oluşmaktadır. Üst folyo tedarikçimizi değiştirmiş bulunmaktayız. Yeni tedarikçimiz... Ambalaj firmasına ait üst folyo ürünleri 20.09.2023 tarihinde kullanmaya başlamış olup herhangi bir sorun yaşanmadığını belirtmek isterim. Yeni tedarikçimizin ürünlerini ayırt etmek adına ekte yeni ve eski üst folyoya ait görseller paylaşmaktayım. Yeni tedarikçimizin ürünlerinde barkodun yanında . Amblemi bulunmaktadır. Eski tedarikçimizin ürünlerinde ise bu alanda herhangi bir yazı ya da logo bulunmamaktadır.

24 Ekim 2023 09:38
Taşkesti Su Alüminyum Kapaklardaki Oksitlenme/Kirlilik
Taşkesti Su Alüminyum Kapaklardaki Oksitlenme/Kirlilik
Maksude sonuçtan çok memnun

07 Ocak 2025 10:07
"Fabrika ve alım yaptığımız bayi süreçte ilgililerdi. Hediye olarak su verildi. Sağlık söz konusu olduğu için tedirginliğimiz devam ediyor fakat şimdilik kullanmaya devam edeceğiz Markanın suyunu, bir sıkıntı daha yaşanırsa kesinlikle değiştireceğiz. İlgileri için teşekkür ederim."
Cam Damacana Tehlikesi: Sağlığımız Tehdit Altında!

19 Haziran 2023 19:42