Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Tarcanlar Tuning Ekspertiz Usta Yorumları Yanılttı

24 Haziran 2023 19:35

Bursa ** bulunan tarcanlar ekspertiz servisine gittim ve satın almak istediğim aracı mekanik bakıma soktum. Ustamız inceledi, baktı ve sonra 10-15 dakika araba ile tur attı geldi. Bana dedi ki sözlü olarak '2005 model araba alıyorsun, tabii ki var ufak tefek sorunlar ama korkulacak bir sorunu yok. Bu raporda yazanlar seni korkutmasın' dedi. Tabiri yerinde ise arabayı bana resmen sattı. Çünkü ben araba işinden gram anlamam, ustanın sözleri benim için yeterli oldu ve arabayı aldım. (rapora yazmışlar aracın beynine ulaşılamadı.) aldığım gün arabada genel arıza ışığı yanıp sönmeye başladı, yağ ışığı yanıp sönmeye başladı ama çok saniyelik yanıyor, göremiyorum bile. Aldığım arkadaşa sorunu anlattım, o sorun bende de yapıyordu ama sorun olmuyor falan dedi. Aradan 5-6 gün geçti. Araba giderken istop etmeye başladı. İki tane kaza atlattım. Demek istediğim, ustanın sözleri beni yanılttı.

Vedat
03 Temmuz 2023 11:03

Bu yorumumu yazdıktan iki üç saat sonra Kocaeli Şubesinden beni arayıp telefondan bağıra çağıra şikayeti geri almamı istediler. Şikayeti silmez isem mahkemeye vereceklerini söylediler. Mahkemede Görüşürüz.

16 Temmuz 2023 23:04 (Şikayetten 22 gün sonra)

Yorumlar (5)

Atakan

Müşterisine cevap vermekten, özür dilemekten aciz bu işletmeden uzak durmak en iyisi. İmkanı olan, bu işi hakkıyla yapan birileri bu boşluğu çok güzel doldurabilir. Adamlara vizyon desen izlemedim ben o filmi diyecekler neredeyse. O derece. Başka bir ekspertiz firmasına götürdük aracı vesselam.

Ya arkadaş pazartesi İstanbul'dan araba alacağım buraya gideyim dedim de insanlara yapılan muamele çok kötü gibi gelmeye başladı bu şikayetleri yazanların çoğu sadece bir içten özür bekliyor adam hala yasal yoldan dava açacağım diyor. Neden tehdit ediyorsunuz ki. Tarcanlar olayda haklı bence. Ama özür dahi dilemeyecek egoya sahipler.

Kesinlikle katılıyorum...

Şenol

Ah be tarcanlar bende araba almanın ertesindeyim yapmayın abi size güveniyoruz. O videoları boşana mı çekiyorsunuz bir de adamı telefonla tehdit etmişsiniz size yakıştırmadım ya!

Onur

Hatta instaramda kötü yapılan yorumları hemen silip özelden bir de sesli mesajlarda atıyor haklıymış gibi sami bey saydırıyor bende çok güvenmiştim hatta araba bakıyordum özellikle tarcnlar olan illerde baktım aracı çok şey varda yazmıyorum...

Önder sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 16:08

Ekspertiz Raporu Sonrası Motor Arızası Ve Mağduriyet Yaşadım