Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü Şikayet İncelemesi

09 Temmuz 2024 13:21

Merhaba,

Teyzem E*** Ö*** adına, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi bölümündeki Dr. İ**** K** hakkında şikayette bulunmak istiyorum. Dr. K**, teyzemin memedeki kisti için 3 boyutlu doppler çekimi talep etti ve bu çekimi Bakırköy'deki belirli bir merkezde yaptırmamızı istedi. Başka bir hastanede çekim yaptırdığımızda, Dr. K** teyzeme "Sen bunu niye orada çektirdin? " ve "Kötü yerde çektirmişsin! " gibi ifadelerle hastayı rencide etti. Sağlığıyla uğraşan teyzem, doktorun ticari kaygıları nedeniyle zor durumda kalmıştır. Dr. K**'un belirli bir merkezle komisyon ilişkisi olduğuna inanıyorum ve bu nedenle hastalarını bu merkeze yönlendirmektedir. Gitmeyen hastalara kötü muamele yaparak süreci zorlaştırmaktadır. Teyzemin tedavisinde de süreci yanlış yönettiğini düşünüyoruz. Bu konuda gerekli uyarıların yapılmasını, gerekirse yazılı bir uyarı verilmesini rica ederim. İlgili yer hakkında bilgi almak isterseniz, Dr. K**'a danışabilirsiniz. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Hizmetlerinde Keyfi Ayrımcılık Ve Hasta Mağduriyeti

26 Nisan 2025 11:07
Sağlık Hizmetlerinde Keyfi Ayrımcılık Ve Hasta Mağduriyeti
Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Taksim Hastanesi MR Bölümünde Gecikme Ve Personel İlgisizliği Mağduriyet Yarattı

20 Ekim 2025 15:26

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanının Hasta İle İletişimi Şikayeti

30 Mart 2024 13:58
Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun Sert Ve Küçültücü Tavrı Annemi Olumsuz Etkiledi

25 Ağustos 2025 16:16