Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanının Hasta İle İletişimi Şikayeti

30 Mart 2024 13:58

Sancaktepe'de İ**** V***** genel cerrahi N**** T***** kötü muamele göstermesinden dolayı çok üzüldüm. Meme de elime bir beze gelmesi sebebi ile muayene oldum. Beni bir panik havasına sokarak, hiçbir şekilde hasta yi rahatlatacak bir konuşması olmadı. Biyopsi yapılmadan hemen kanser şüphesi var dedi beni şoka soktu. Kötü bir şeyden şüphelenilse bile hastaya o şekilde davranılması ne kadar acı. Hiçbir şekilde merhametli davranışı yoktu. Hiçbir açıklama yapmadı. İnsan canı bu kadar değersiz mi olmalı. Biyopsi için gün aldığım bayan bile bütün hastaları bu şekilde bize gönderiyor herkesi paniğe sokuyor dedi. Korkmayın diye onlar beni teselli etti. Hakkımı helal etmiyorum...

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Tavrı

28 Aralık 2023 12:52

24 Mart 2024 02:32

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Sancaktepe Hastanesi'nde Profesyonellik Eksikliği Ve İhmalkarlık

22 Nisan 2024 09:53