Damla sonuçtan hiç memnun değil

Takipcinizbizden.com Kalitesiz Takipçi Hizmeti Ve Yetersiz Destek

27 Aralık 2024 14:27

Aldığım takipçi paketi %100 Kaliteli Türk takipçi olmasına rağmen gelen takipçiler aldığım planla asla eşleşmiyor. Destek ekibine konuyu ilettim fotoğraflarla birlikte, bir sorun olmadığını söylediler. Kesinlikle yardımcı olmadılar. Aynı şeyi tekrarlayıp durdular. Kaliteli takipçi anlayışları nedir bilmiyorum ama ben gelen takipçilerde bir kalite göremiyorum. 3070 takipçi aldım bana 3228 takipçi gönderdiler. Bu bile bir sorun bence fakat hiçbir sorun olmadığını sürekli yinelediler. Takipçiler yüklenirken destek ekibe yazdım. Bana iptal seçeneğine tıklasaydınız memnun değilseniz dediler. Destek ekip neden var? Benim sorunlarıma çözüm üretmek için, siz bunu yapsaydınız. Tabi destek ekip ile çözüm bulmak adına zaman kaybetmişim. Bu süre zarfında takipçi yükleme tamamlandı. Ben kendim iptal edemedim. Ekibinizde ciddi anlamda sorun var. Sorun çözme yetisi sıfır cidden. Kesinlikle yardımcı olmuyorlar. Aldığım hizmette, kesinlikle platformdaki açıklama ile eşleşmiyor. İade yapamayacaklarını belirtiler. Tamam bana o zaman kaliteli %100 Türk takipçi gönderin dedim. Sorun göremedikleri için yardımcı olamayacaklarmış. Şok içindeyim gerçekten. Belgelerle desteklememe rağmen sorunu görememeleri üzücü. Lütfen yetkili kişiler benim sorunuma çözüm üretsin, üretemiyorsanız da para iadesi talep ediyorum.

Berk sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 21:55
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Takipçi Paketleri Vaadini Yerine Getirmedi, Mağdur Oldum

25 Eylül 2025 08:20
aldigim-takipci-paketleri-vaadini-yerine-getirmedi-magdur-oldum-1.jpg
Egemen sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 21:42