Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Tacreo Kart İade Sorunu: Para İadesi Engelleniyor

07 Aralık 2024 15:19

Tarım Bakanlığı personeli için Tacreo firmasından verilen Tacreo karta yüklenen para ile firmaya ait sitesinden 5510048 numara ile 5 parça ürün sipariş ettim ve 3 parçasını beden uyuşmaması sebebiyle iade ettim. Para iade işlemi için banka hesabına ödensin diye talep oluşturdum, talebim karşılanmadı, sadece sitede bakiye olarak kalacağını, siteden alışveriş yapabileceğim söylendi. Banka hesabına iade olmuyorsa, hiç olmazsa firmanın verdiği Tacreo karta iade edin. Alışverişimi site dışında anlaşmalı fiziki mağazalardan yapayım dedim, onu da yapamayız dediler. Bu nasıl bir hak gaspıdır, nasıl bir firmadır ki herkesi mağdur etmiştir. Yapılmadığı takdirde Tüketici Hakem Heyeti ve diğer mahkemelerde hakkımı arayacağım.

07 Aralık 2024 15:05

Tacreo Kart daha önce alışveriş yapmıştım 30 Kasım'dan beri teslimat tarihi 7 Aralık olduğu için hala kargomu bulunmadığı için beni de aramadılar Bakanlığı şikayette bulunmak üzereyim lütfen ya paranı iadesini yapın

profile profile profile
07 Aralık 2024 15:18

07 Aralık 2024 15:29

Tarım Bakanlığı personeli için Tacreo firmasından verilen Tacreo karta

07 Ocak 16:34 (Şikayetten 1 ay sonra)

Tacreo Kart İade Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

İsa
06 Aralık 2024 15:49

Tacreo Kart İle Giyim Yardımında Yaşanan Sorunlar!

Duygu
06 Aralık 2024 11:52

Tacreo Card İle İade Edilen Para Geri Çekildi

Zeynep
16 Aralık 2024 10:04

Tuba
16 Aralık 2024 12:05
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Tacreo Card İle Yaşanan Fiyat Farkı, Kısıtlı Kullanım Ve Açıklanamayan Bakiye Kaybı Mağduriyeti

Zafer
25 Temmuz 02:03
tacreo-card-ile-yasanan-fiyat-farki-kisitli-kullanim-ve-aciklanamayan-bakiye-kaybi-magduriyeti-3.pdf