Gulden sonuçtan hiç memnun değil

Adana Real AVM Taç Mağazası Kusurlu Ürünü Değiştirmiyor

20 Eylül 2024 18:18

Adana Real AVM Taç mağazasından 25 Ağustos tarihinde müşteri danışmanınız P**** Hanım tarafından anneme çay makinesi satışı yapıldı. İlk kullanımımızda su kaçırdığını gördük ve mağazaya giderek değiştirmek istedik. Fakat mağazanın tutumu Tüketici Hakları'na aykırı bir şekildeydi. 70 yaşındaki anneme değişim veya iade yapamayacaklarını, Adana'nın en uzak yerindeki Vestel servisine götürüp bizim tamir ettirmemiz gerektiğini, servis uygun görürse değişiklik yapacaklarını söylediler ve ürünü anneme geri verdiler. Zorlu Holding bünyesinde var olmuş Taç firması bu tutumu ile asla tüketici hakkının yanında durmamaktadır. Hem kusurlu ürün satıp hem de bedelini müşteriye ödettirilmektedir. Sizin kusurlu ürününüzün tamir derdi ile ben neden uğraşmak zorundayım? Acilen ürününüzün arkasında durup değişimimin yapılmasını istiyorum. Aksi takdirde Tüketici Mahkemesi heyetine de başvuracağımı bildiriyorum.

Gulden
Gulden
22 Eylül 2024 22:43

Adana'da Vestel yetkili servisine götürdük fakat biz Taç marka çay makinesine bakmıyoruz dediler, Real AVM Taç mağazasına gittik mağaza bizim yapacağımız bir şey yok, bakmak zorunda dedi. Müşteri ile pinpon topu gibi oynuyorlar! Vestel müşteri hizmetleri aradı, Taç markayla Vestel'in hiçbir alakası yok dedi. Real AVM Taç mağazası daha hangi yetkili servis kendi ürününü tamir ediyor ondan habersiz, ben hayatımda bu kadar amatör, bu kadar çözümsüz bir firma daha görmedim. Küçük ev aleti buradan alınmaz başka da sözüm yok!

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
10 Mart 2025 14:56
Elif sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2025 18:58

Selin
08 Mart 2025 23:45
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Kimyasal Koku Veren Tava Ve İade Sorunu

23 Ocak 2025 14:39