Nilgun sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Vitara Aracım Yolda Stop Etti

12 Temmuz 2023 13:59

Suzuki Vitara (2018 model) bir aracım var. Aracımda iki çocuğumla otobanda ilerlerken araç bir anda stop etmeye başladı. Hiçbir uyarı vermeden. Aracımı 15 gün önce servis bakımına sokmuştum Suzuki'nin başlatmış olduğu Garantim On'da kampanyasına dahil edildim. Bu kampanya kapsamında 'Suzuki’den Garantim On'da programına dahil olan araçlara ve bu program kapsamındaki onarımlar için yılda bir kez ücretsiz yol yardım hizmeti verilir. Yol yardım hizmeti kapsamında aynı il içerisinde yetkili servis bulunması durumunda 60 km’ye kadar ücretsiz çekici hizmeti sunulur. Bulunduğu noktada yetkili servis olmaması halinde araç en yakın yetkili servise ücretsiz çekilir.' maddesine dayanarak 0850 396 0 396 numarasını aradım burada ücretsiz yol yardımı yazmasına rağmen kendilerine böyle bir yetki gelmediğini söylediler ve ücretli olacağını belirttiler. Ben de bu durumu Suzuki genel merkezini arayarak belirttim ve şikayette bulundum. Birkaç gün sonra bana geri döndüler ve açıklamaları şu oldu 'güya arıza durumunda önce ücretli yol yardımı gelip araçtaki arızanın garanti kapsamına girerse ücretsize döneceğini söylediler ve bunu bu maddeye dayanarak söylüyorlar'. Suzuki’den Garantim On'da kapsamında olan aracınızda bir arıza çıkması durumunda 0850 396 0 396 numaralı telefondan Suzuki Yol Yardım Merkezi’ni arayabilirsiniz. Bu telefon sizlere 7 gün / 24 saat hizmet sunmaktadır.Aracınız herhangi bir arıza nedeniyle yolda kalmış ise en yakın Suzuki Yol Yardım aracı gönderilecek, onarım yolda yapılmıyorsa aracınız en yakın Suzuki Yetkili Servisi’ne çekilecektir.

Aracınızın yola devam etmesinde herhangi bir sorun görülmüyorsa, çağrı merkezimiz (444 5 795) sizi en yakın Suzuki Yetkili Servisi’ne yönlendirecektir.Yetkili servise aracın kontrolü ve arıza tespiti amacıyla yapılacak müdahaleler için yetki vermeniz gerekmektedir.Arıza teşhisi doğrultusunda yapılacak onarımlar Suzuki’den Garantim ON'da Programı kapsamında ise Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş. onayı ile herhangi bir ücret alınmadan onarım gerçekleştirilir.

Suzuki gibi iyi bir Japon markasını Türkiye yetkilisi olan Suzuki servisi ve genel merkezi böyle tutarsız ve kendi sundukları web sitelerindeki yayınladıkları imkanlara ve maddelere uymayan açıklamasıyla yetersiz olmuştur ve sınıfta kalmıştır. Bu durumu Tüketici Hakları'na yanlış hizmet beyanı vermekten ve müşteriyi mağdur etmekten ileteceğim.

profile profile
12 Temmuz 2023 14:25 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

Abdullah
Abdullah

Çözümü neydi neyi gitmişti acaba bizim araçta aynı şekilde

Boğaz kelebeği pislenmiş

Suzuki Vitara'da Kronik Cam Problemi Ve Garanti Sorunu

26 Kasım 2024 15:14
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
05 Temmuz 2024 10:36